Sport

Nick Kyrgios a făcut scandal în finala de la Wimbledon. O spectatoare l-a scos din minți pe australian. ”De ce e încă aici? E beată, a băut vreo 700 de pahare”. Video

Finala masculină de la Wimledon a fost o ”răfuială” în toată regula între Nick Kyrgios și Novak Djokovic. Australianul a cedat nervos și a cerut să fie evacuat un fan despre care a spus că a consumat prea mult alcool.
10.07.2022 | 19:25
Nick Kyrgios a facut scandal in finala de la Wimbledon O spectatoare la scos din minti pe australian De ce e inca aici E beata a baut vreo 700 de pahare Video
Nick Kyrgios s-a certat cu arbitrul finalei de la Wimbledon. O spectatoare l-a scos din minți. Sursa foto: Sporting News
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios și Novak Djokovic au oferit un spectacol sportiv dus la extrem, câștigat de sârb cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6. Australianul a părut mai stăpân pe situație până în setul al treilea când a cedat nervos și s-a certat cu arbitrul căruia i-a cerut să evacueze un fan.

Nick Kyrgios, cuvinte grele pentru arbitru și un fan

Nick Kyrgios a făcut un turneu excepțional la All England Club. Deși nu era cotat printre favoriți, australianul a ajuns în finală unde l-a avut adversar pe fostul lider mondial Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

Marcat de faptul că putea câștiga primul trofeu de Grand Slam al carierei, Kyrgios a alternat momentele geniale, cu crize de nervi, altfel lucruri care fac parte din arsenalul temperamentalului jucător de la Antipozi.

Australianul a răbufnit în setul al treilea după ce o doamnă, din primul rând, i-a distras în mod repetat atenția în momentele în care servea. Kyrgios i-a adresat câteva cuvinte ”de bine”, dar s-a văzut avertizat de arbitru pentru limbaj obscen.

ADVERTISEMENT

Deși a încercat să se concentreze pe joc, Kyrgios a fost vizibil incomodat de atitudinea spectatoarei și i-a cerut arbitrului de scaun să o evacueze din arenă.

”Nu ar trebui să se reducă totul la părerea ta, ea îmi distrage atenția când servesc într-o finală de Wimbledon. Nu există o ocazie mai mare, nu m-ai crezut și ea a făcut-o din nou, și aproape că m-a costat jocul.

ADVERTISEMENT

De ce este încă aici? Ea este beată, nu mai gândește și-a pierdut mințile. Dă-o afară. Știu exact cine este. E cea din rochie, se pare că a băut vreo 700 de pahare, frate”, a strigat Kyrgios la arbitrul de scaun.

În căutarea primului succes la un Grand Slam

Nick Kyrgios are 27 de ani și este considerat rebelul din tenisul mondial. Australianul este cunoscut pentru atitudinea lui de ”băiat rău” și nu face nici un efort să schimbe ceva.

ADVERTISEMENT

La Londra, Kyrgios a disputat prima finală de Grans Slam, la simplu, din carieră. Are în palmares 6 titluri ATP și un cont în care a adunat aproximativ 10 milioane de dolari, din premii.

Kyrgios are totuși un trofeu de Grand Slam la dublu. A câștigat Australian Open, chiar la începutul acestui an, care este până în acest moment cel mai important al carierei.

ADVERTISEMENT