Kyrgios face iar scandal în ATP! Atac la un jucător de top: “Cel mai urâcios! Este frustrat!”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
26/03/2018, 20:58
Kyrgios face iar scandal în ATP! Atac la un jucător de top: “Cel mai urâcios! Este frustrat!” GALERIE FOTO

În timpul partida pe care prietenul şi conaţionalul său, Thanasi Kokkinakis, o joacă împotriva lui Fernando Verdasco, în 16-imile de finală ale turneului de la Miami, Kyrgios a lansat un atac foarte dur la adresa jucătorului spaniol.

“Sper că TK va câştiga acest meci, Verdasco este cel mai urâcios tip. Cred că este frustrat din cauza ‘succesului’ pe care l-a avut în meciurile contra austalienilor”, a scris Kyrgios pe pagina sa te Tweeter. La scurt timp a scos postarea, dar aceasta fusese deja salvată de mulţi internauţi. Vezi în galeria foto

Nick Kyrgios şi Fernando Verdasco s-au înfruntat de două ori în circuitul ATP, iar australianul s-a impus de fiecare dată în trei seturi. A câştigat în primul tur al mastersului din Canada, în 2015, şi în sferturile de finală de la Atlanta, un an mai târziu.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×