Sporturi

Nick Kyrgios, încă o ieșire scandaloasă: “Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare!”

21.06.2019 | 14:47
Nick Kyrgios inca o iesire scandaloasa Refuz sa mai joc Si sapca ta arata ridicol nici macar nu e soare
ADVERTISEMENT

Australianul Nick Kyrgios nu se dezminte nici în turneul de la Queens. Jucătorul în vârstă de 24 de ani s-a certat cu arbitrul de scaun Fergus Murphy în meciul pe care l-a disputat împotriva ibericului Roberto Carballes Baena, câștigat cu 7-6 (4), 6-3. Kyrgios i-a reproșat arbitrului de linie că o minge ar fi fost aut, iar el nu a dat nimic. 

Nick Kyrgios, încă o ieșire scandaloasă: “Atât de leneș, fă ceva, ești atât de leneș”

Apoi, Nick Kyrgios a lansat o tiradă la adresa arbitrului de linie: “Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc. Bro, tu faci mişto de mine. Mingea a fost mult aut, fără glumă. Ce faci? De fapt, ce faci tu aici? Bro, e o glumă! Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare”, a spus Kyrgios.

ADVERTISEMENT

Jucătorul australian a continuat partida, însă apoi a continuat vociferările, de această dată la adresa lui: “Atât de leneş, fă ceva, eşti atât de leneş! Ai jucat FIFA până la 03.00, la ce să te aştepţi!”

VEZI VIDEO:

Deși s-a impus în meciul cu Roberto Carballes Baena, Nick Kyrgios a pierdut al doilea meci pe care l-a disputat în aceeași zi, scor 6-7 (4) 7-6 (3) 7-5 cu 6-7 (4) 7-6 (3) 7-5. Nu este pentru prima dată când australianul face circ pe teren.

ADVERTISEMENT

Djokovic: “Nu știu de ce declară toate aceste lucruri. Poate caută atenție sau poate are alte motive”

În turneul de la Roma, Nick Kyrgios a aruncat un scaun în teren și a fost descalificat. El s-a certat cu câțiva spectatori, a înjurat și la final a aruncat cu un scaun pe teren, după care a părăsit arena în huiduelile spectatorilor.

Dar, australianul nu are ieșiri doar pe teren. În afara terenului, Kyrgios i-a atacat pe Roger Federer, pe Rafa Nadal, dar și pe Novak Djokovic: “Novak are o obsesie bolnavă. Vrea să fie plăcut de toți. Vrea să fie ca Federer. Atât de mult vrea să fie plăcut încât am ajuns să nu-l suport. E penibil, mai ales atunci când se bucură după victorii și trimite pupici publicului”, spunea Kyrgios în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT
Nick Kyrgios, încă o ieșire scandaloasă Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare!
Nick Kyrgios, încă o ieșire scandaloasă Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare!

Sârbul i-a răspuns lui Kyrgios în urmă cu câteva zile: „Ce pot să spun despre Nick Kyrgios… Nu cred că este un băiat rău. Nu știu de ce declară toate aceste lucruri. Poate caută atenție sau poate are alte motive. Este evident că vrea să fie transparent și deschis, ăsta e caracterul lui. Am avut ocazia să-l cunosc acum 5 ani, la US Open, când toți îl contestau din cauza comportamentului. I-am spus că poate veni la mine să vorbim dacă are nevoie să-l ajut. Eu fusesem în aceeași situație la începutul carierei mele, am fost la fel de criticat și am trecut prin momente similare. Ceva s-a schimbat de atunci, asta este”

  • 39 ATP este locul ocupat de Kyrgios
  • 2013 este anul în care australianul a trecut la profesioniști
ADVERTISEMENT