Foto. Andy Murray îl ia “peste picior” pe Nick Kyrgios pe internet

Irina Aldea   
in Sporturi
11/04/2018, 10:53
Foto. Andy Murray îl ia “peste picior” pe Nick Kyrgios pe internet
Starul englez, Andy Murray, a reuşit din nou “să-l ia peste picior” pe Nick Kyrgios, de data aceasta pe Instagram. Murray, în vârstă de 30 de ani şi Kyrgios, în vârstă de 22 de ani, au o istorie întreagă în acest sens, cei doi postând mesaje amuzante la pozele celuilalt de pe Instagram. 
 
Australianul a postat pe Instagram o fotografie mai veche. În imagine, Kyrgios poartă un tricou fără mâneci. Murray a văzut imediat oportunitatea perfecta de a-şi lua prietenul peste picior şi a se distra pe seama fizicului australianului şi a scris în secţiunea de comentarii: “Lipsa bicepsului ruinează această fotografie”.

Andy Murray şi planurile de revenire

Andy Murray s-a operat la şoldul drept la începutul acestui an şi a intrat deja în linie dreaptă cu refacerea. Chiar şi aşa, a anunţat deja că nu va fi prezent la Roland Garros. În schimb, vrea să fie în cea mai bună formă pentru Wimbledon şi deja şi-a anunţat prezenţa la câteva turnee pe iarbă înainte.

Astfel, imediat după finala Roland Garros, pe 11 iunie, Andy Murray va juca primul său meci după o pauză de aproape un an. Nu a mai concurat de la Wimbledon 2017, când a fost eliminat în sferturi. Şi-a anunţat prezenţa la Libema Open, în Rosmalen (s’Hertogenbosch), un turneu ATP 250. De asemenea, un alt turneu la care Andy Murray şi-a anunţat deja prezenţa este cel de la Queen’s, acolo unde s-a impus de nu mai puţin de cinci ori, record al turneului.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×