Sport

Nick Kyrgios, mai sincer ca niciodată. Dezvăluiri șocante despre consum de droguri și automutilare. ”Scăpasem asta de sub control”

Jucătorul australian de tenis, Nick Kyrgios, cunoscut pentru stilul său nonconformist, atât pe teren, cât și în viața privată, a făcut dezvăluiri halucinante despre o perioada sensibilă a vieții lui.
06.05.2022 | 16:28
Nick Kyrgios mai sincer ca niciodata Dezvaluiri socante despre consum de droguri si automutilare Scapasem asta de sub control
Nick Kyrgios a făcut dezvăluiri șocante despre viața lui din afara terenului de tenis. Sursa foto: heraldsun.com.au
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios este unul dintre cei mai nonconformiști jucători de tenis. Supranumit și ”rebelul tenisului mondial”, australianul a făcut dezvăluiri șocante despre perioada în care a consumat droguri, alcool și s-a automutilat.

Nick Kyrgios: Oamenilor nu prea le păsa cine eram”

Jucătorii și jucătoarele din circuitul mondial de tenis sunt invidiați pentru câștigurile fabuloase pe care le obțin, și pentru viața, aparent, lipsită de griji pe care o au.

ADVERTISEMENT

Că lucrurile nu sunt chiar așa o dovedesc desele mărturisiri ale celor implicați în ”sportul alb”. Ultimul care s-a adăugat listei lungi de staruri mondiale care au făcut dezvăluiri șocante despre perioadele ”negre” din viață, este Nick Kyrgios.

Australianul a povestit fără perdea despre problemele mintale cu care s-a confruntat și despre abuzurile pe care le-a săvârșit.

ADVERTISEMENT

”Problemele mele au fost foarte serioase, am ajuns până la automutilare, ceea ce nu este OK. Simțeam că dezamăgesc oamenii tot timpul. M-am simțit inutil, deloc confortabil, mi-am urât viața.

Mă tăiam, ardeam, făceam lucruri nasoale. Era atât de întunecat totul încât parcă îmi plăcea, le ceream altor oameni să o facă și ei. Probabil că i-am îndepărtat pe toți cei care țineau la mine pentru că nu comunicam.

ADVERTISEMENT

Abuzam foarte mult de alcool și de droguri, scăpasem asta de sub control, dar acum abia dacă mai beau – consum un pahar de vin la cină. A fost primul lucru pe care a trebuit să-l rezolv, apoi să reconstruiesc relația cu familia mea, să revin la obiceiuri sănătoase precum dieta, un somn bun, mai mult antrenament.

Cred că pandemia de COVID m-a ajutat în acest sens. Oamenilor nu prea le păsa cine eram ca ființă umană, ci ca jucător de tenis, jucătorul de tenis nebun. Ce nu te omoară te face mai puternic”, a povestit Kyrgios, pentru platforma WWOS.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 27 de ani, a câștigat 6 titluri în carieră, iar cea mai bună clasare a fost locul 13, în octombrie 2016. Peste 9,5 milioane de dolari a câștigat australianul din premii.

75 este poziția pe care Nick Kyrgios o ocupă în clasamentul mondial ATP

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Se SCHIMBĂ TOTUL privind PENSIILE! ANUNȚUL Ministerului Muncii
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Reclamații la pizezeria lui Garcea. Clienții acuză calitatea serviciilor
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților