ADVERTISEMENT
Sporturi

Nick Kyrgios, noi înțepături la adresa lui Novak Djokovic: „Cine e ăsta?”

Autor: Andrei Șchiopu | 01.06.2020 | 21:16
Nick Kyrgios, noi înțepături la adresa lui Novak Djokovic: „Cine e ăsta?”
Nick Kyrgios, noi înțepături la adresa lui Novak Djokovic: „Cine e ăsta?”. Sursă foto: hepta.ro

Nick Kyrgios este cunoscut pentru statutul de „bad boy” al tenisului și a lansat o nouă serie de înțepături la adresa lui Nivak Djokovic, pe care l-a ironizat în timpul unui interviu acordat pentru publicația Ole.

ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios, înțepături la adresa lui Novak Djokovic

Nick Kyrgios continuă seria de ironii la adresa celor mai renumiți jucători de tenis din lume și l-a ironizat din nou pe Novak Djokovic, prefăcându-se că nu își amintește cine este.

Când a fost întrebat de sârb, Kyrgios a spus că nu își amintește sigur cine este: Cine e ăla? Aha, da. Cred că știu. Scuze”.

ADVERTISEMENT

Nu îi suportă pe Nadal și Djokovic

Printre „victimile” preferate ale australianului se regăsesc Rafa Nadal și Novak Djokovic, pe care îi atacă periodic. La Wimbledon, Nick Kyrgios a avut un duel mai dur cu Rafa Nadal, despre care a spus că a vrut să-l lovească în piept în timpul jocului direct.

„De ce să-mi cer scuze lui Rafa? Da, am vrut să-l lovesc în piept! La câte Grand Slamuri a câştigat şi câţi bani are în cont, nu poate încasa o lovitură în piept?!”, a fost replica surprinzătoare a australianului la conferința de presă după meciul cu ibericul.

ADVERTISEMENT

„Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc.

Bro, tu faci mişto de mine. Mingea a fost mult aut, fără glumă. Ce faci? De fapt, ce faci tu aici? Bro, e o glumă! Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare”, a fost replica lui la adresa unui arbitru.

ADVERTISEMENT

Kyrgios l-a mai atacat de-a lungul timpului și pe Novak Djokovic, care nu s-a supărat și nu i-a răspuns după declarațiile australianului: „Novak are o obsesie bolnavă. Vrea să fie plăcut de toți. Vrea să fie ca Federer.

Atât de mult vrea să fie plăcut încât am ajuns să nu-l suport. E penibil, mai ales atunci când se bucură după victorii și trimite pupici publicului”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!