Cele mai citite

Verdasco şi Kyrgios îşi continuă războiul! Şi-au aruncat cuvinte grele, iar peste câteva zile pot fi faţă în faţă!

Tensiune maximă la Miami, provocată după duelul câştigat de Fernando Verdasco în faţa lui Thanasi Kokkinakis. Kyrgios a intervenit pentru compatriotul său.
27.03.2018 | 13:04
Verdasco şi Kyrgios îşi continuă războiul! Şi-au aruncat cuvinte grele, iar peste câteva zile pot fi faţă în faţă!
ADVERTISEMENT

Întreg scandalul a pornit după ce Fernando Verdasco i-a cerut arbitrului de scaun să evacueze un fan din loja lui Kokkinakis pentru că acesta ar fi strigat între servicii. Cum respectivul era chiar tatăl australianului, puştiul care l-a eliminat pe Federer s-a aprins imediat. A urmat un conflict verbal. Detalii aici

În apărarea lui Kokkinakis a sărit bunul său prieten, Nick Kyrgios, care a postat pe Twitter un mesaj jignitor la adresa lui Verdasco. “Este cel mai urâcios tip, probabil este frustrat de rezultatele contra australienilor”. Detalii aiciÎnainte de a-l elimina pe Kokkinakis, Verdasco traversa un parţial de 0-6 contra jucătorilor de la Antipozi. La scurt timp după ce l-a postat, Kyrgios a şters mesajul de pe contul său.

Imediat după victoria în faţa lui Kokkinakis, Verdasco a ţinut să îi dea o replică şi lui Kyrgios, pe care l-ar putea înfrunta peste câteva zile, dacă ambii ajung în semifinale la Miami. “Când ai curajul să pui un tweet prin care insulţi un coleg din circuit, ar trebui să ai la fel şi să nu îl ştergi”, a comentat ironic spaniolul.

ADVERTISEMENT

Controversatul Kyrgios, cu foarte multe scandaluri la activ, a ţinut neapărat să aibă ultimul cuvânt. Tot pe Twitter. “Sincer, i-aş fi spus-o în faţă lui Fernando. Singurul motiv pentru care am decis să şterg acel comentariu a fost pentru a nu crea atenţie nedorită, dar acest comentariu nu îl voi mai şterge. Mulţumesc că mi-ai blocat contul, sunt convins că ai avut nevoie de mult curaj să faci asta”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri