Sporturi

Nick Kyrgios s-a dat în public la Amanda Anisimova! Australianul, criticat dur

30.04.2019 | 16:00
Nick Kyrgios sa dat in public la Amanda Anisimova Australianul criticat dur

Nick Kyrgios s-a dat în public la Amanda Anisimova. Nick Kyrgios, cel dupranumit, rebelul din circuitul masculin de tenis, a dat-o din nou în bară şi a fost criticat dur pe reţelele de socializare după ce s-a dat în mod public la noua senzaţie a tenisului mondial feminin, americanca Amanda Anisimova, în vârstă de 17 ani. Australianul a primit critici din toate direcţiile după demersul său în a-şi face o nouă prietenă.

Nick Kyrgios i-a făcut avansuri noii senzaţii din circuitul feminin de tenis

În vârstă de 17 ani, Amanda este frumoasă, atrăgătoare, talentată şi mai are şi succes. Ea ocupă locul 53 în clasamentul WTA, iar americanii mizează mult pe viitorul ei, despre care spun că este unul strălucit, fără doar şi poate. Nick Kyrgios a fost părăsit de compatrioata Ajla Tomljanovic din cauza infidelităţilor sale, iar acum Amanda este în vizorul bad boy-ul circuitului masculin de tenis.

“Cine este pentru o întâlnire cu îngheţată?”, a scris Amanda pe contul personal de Twitter, iar Kyrgios a replicat imediat, fără să stea vreun moment pe gânduri: “Evident, eu!”. Jucătorul de tenis australian în vârstă de 24 de ani a fost criticat dur mai apoi de către internauţii de serviciu: “E minoră, omule, cum poţi să te gândeşti la aşa ceva?”, “E prea tânără, omule”, ”Eşti penibil, Nick, sigur vei renunţa la jumătatea drumului”, ”Dacă e fată deşteaptă, te va refuza”, au fost câteva dintre replicile primite de australian.

Nick Kyrgios s-a dat în public la Amanda Anisimova

Nick Kyrgios, cel mai controversat jucător de tenis aflat în activitate

Nick Kyrgios s-a legat de curând şi de cei mai mari tenismeni aflaţi în circuit, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic. “Nu ştiu cât respect le arată alţii, dar eu nu am cum să-i respect doar pentru că trimit mingea peste fileu. Nu este suficient pentru mine. Ei nu fac nimic ieşit din comun. Federer este talentat şi cel mai bun din lume, dar oboseşte în momentele dificile. Djokovic luptă cu mingi scurte şi nu-i place să avanseze. Al doilea serviciu al lui poate fi instabil uneori. Rafa este mulţumit să stea în defensivă. Toţi au punctele lor sensibile, iar dacă joci corect şi îi pui sub presiune, poţi să-i învingi. Nu sunt nişte zei ai acestui sport”, a declarat Nick Kyrgios pentru Daily Mail.

Tags: