Sport

Nick Kyrgios, scandal de proporții cu iubita într-un hotel! A fost nevoie să intervină poliția

Controversatul tenismen Nick Kyrgios a fost implicat într-un scandal uriaș cu iubita sa și a fost nevoie de intervenția poliției.
08.10.2021 | 22:42
Nick Kyrgios scandal de proportii cu iubita intrun hotel A fost nevoie sa intervina politia
Controversatul tenismen Nick Kyrgios a fost implicat într-un scandal uriaș cu iubita sa și a fost nevoie de intervenția poliției. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Australianul este extrem de bine cunoscut pentru ieșirile sale în decor atât pe teren, cât și în afara lui, ultima sa țintă fiind fostul mare campion Boris Becker.

Unul dintre jucătorii cel mai des luați în colimator de acesta este fostul lider al clasamentului ATP, spaniolul Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios și iubita sa, scandal de proporții în Australia

Însă, în ultimul an se părea că lui Nick Kyrgios i-a venit mintea la cap, doar că australianul nu a putut sta prea mult departe de scandaluri, iar presa dezvăluie că aceasta a fost implicat într-o ceartă monstruoasă cu iubita sa.

Conform site-ului 20minutos.es, care citează presa din Australia, tenismenul și partenera sa, Chiara Passari, au produs un mare scandal într-un hotel din Adelaide, unde se aflau în carantina de 10 zile obligatorie pe care Australia a impus-o persoanelor care vin din străinătate.

ADVERTISEMENT

Cei doi au început să se certe în camera lor, dar țipetele au atras atenția celorlalte persoane aflate în hotel care s-au plâns de zgomotul creat. Angajații hotelului, cunoscând temperamentul lui Kyrgios și temându-se ca lucrurile să nu degenereze, au chemat poliția.

Australianul prins în pat cu altă femeie

Iubita tenismenului australian a dezvăluit pe rețelele de socializare că tot scandalul a pornit în momentul în care a descoperit că Nick Kyrgios ar fi înșelat-o, iar acesta a negat și a glumit pe seama subiectului.

ADVERTISEMENT

”După ce i-am arătat o postare a unei fete în care apare dezbrăcat și la care ea a scris ‘te îmbrățișez atunci când dormi cu mine’, el mi-a răspuns ironic ‘poate după o petrecere am căzut în pat și ea s-a dezbrăcat și a făcut poza’”, a spus Chiara Passari.

În cele din urmă, după ce poliția a intervenit cei doi s-au calmat, dar pentru a nu mai exista probleme ei au fost mutați în camere separate pentru a-și continua carantina obligatorie.

ADVERTISEMENT

La învins pe Nadal în stare de ebrietate

Nick Kyrgios este cunoscut pentru statutul de ”bad boy” al tenisului, iar de criticile sale nu a scăpat nici măcat liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, pe care l-a ironizat în timpul unui interviu acordat pentru o publicație argentiniană.

De gura slobodă a australianului nu a scăpat nici germanul Alexander Zverev, acesta fiind pus la punct după ce anul trecut nu a respectat carantina după ce a participat la turneul organizat de Djokovic la Belgrad.

Cu altă ocazie, Kyrgios a mărturisit că la un moment dat l-a învins pe Rafael Nadal deși se afla în stare de ebrietate, după ce petrecuse cu o noapte înainte alături de un prieten. Versiunea jucătorului a fost confirmată chiar de amicul său.

ADVERTISEMENT