Sport

Nick Kyrgios, dezvăluiri șocante: „Nu puteam să joc pentru că eram excitat”

Nick Kyrgios traversează cea mai proastă perioadă a carierei. Australianul, care a încheiat sezonul pe locul 92 ATP, a dezvăluit motivul șocant pentru care are cea mai slabă clasare din ultimii șapte ani.
25.11.2021 | 12:04
Nick Kyrgios dezvaluiri socante Nu puteam sa joc pentru ca eram excitat
Nick Kyrgios, dezvăluiri șocante: „Nu puteam să joc pentru că eram excitat”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios (26 de ani) a câștigat doar 14 meciuri în ultimii ani, iar australianul s-a hotărât să le mărturisească fanilor săi ce a determinat această prăbușire.

În propriul podcast, „Fără limite”, al 92-lea jucător al lumii a vorbit despre viața sa privată și modul în care relațiile intime i-au afectat cariera în pandemia COVID-19, atunci când a trebuit să stea izolat, fără familie și iubită.

ADVERTISEMENT

Australianul a făcut destăinuiri șocante, afirmând că abstinența i-a dezvoltat frustrări sexuale, care i-au afectat concentrarea și prestațiile pe terenul de tenis.

Nick Kyrgios a dezvăluit că jocul său a fost afectat de „frustrări sexuale”

Anul acesta, Kyrgios a jucat doar 15 meciuri, câștigând doar șapte. Accidentările au jucat și ele un rol important în declinul australianului, care a avut probleme medicale la turneele de la Acapulca și Wimbledon.

ADVERTISEMENT

„Deși aveam o iubită, stăteam departe de ea câte șase luni la rând. Când încerci să performezi la cel mai înalt nivel, îți lipsește o anumită persoană la nivel emoțional, fizic… și se transformă într-o frustrare sexuală.

Eram pe teren și nu puteam să joc pentru că eram excitat. Eram frustrat sexual, dacă mă înțelegeți.Dacă nu-ți poți vedea iubita, te afectează, la locul de muncă, dispoziția, totul. Eram plin de toane când eram mult timp departe de iubită.

ADVERTISEMENT

Nici relația cu familia nu a fost grozavă în ultimii ani, pentru că am fost mereu în deplasări și nu i-am avut alături.

Câștigam meciuri, pierdeam meciuri, aveam probleme în relație, dar și alte probleme. Alungam lumea de lângă mine, pentru că simțeam că lumea este împotriva mea. M-am îndepărtat de apropiați, e un lucru pe care nu vreau să-l mai experimentez niciodată”, a spus Nick Kyrgios, citat de Yahoo Sport.

ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios, scandal cu iubita într-un hotel

Conform presei din Australia, jucătorul în vârstă de 26 de ani și-a găsit din nou liniștea în brațele modelului Chiara Passari. Cei doi s-au certat grav în urmă cu o lună. Femeia l-a acuzat pe Nick de infidelitate, cei doi provocând și un scandal monstru într-un hotel.

„După ce i-am arătat o postare a unei fete în care apare dezbrăcat și la care ea a scris ‘te îmbrățișez atunci când dormi cu mine’, el mi-a răspuns ironic ‘poate după o petrecere am căzut în pat și ea s-a dezbrăcat și a făcut poza”, a dezvăluit Chiara Passari, motivul care a declanșat cearta dintre cei doi amorezi.

Nick Kyrgios și Chiara Passari sunt împreună încă din vara anului 2020, după ce australianul a încheiat relația cu conaționala sa din circuitul WTA, Ajla Tomljanovic.

ADVERTISEMENT