Sporturi

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Adversarul lui Nick Kyrgios i-a ghicit serva de la șold ?Video

05.05.2019 | 19:56
Ulciorul nu merge de multe ori la apa Adversarul lui Nick Kyrgios ia ghicit serva de la sold Video

Carismaticul Nick Kyrgios a încasat o înfrângere în primul tur al turneului de la Madrid, scor 6-7 (4-7), 4-6 în fața germanului Jan-Lennard Struff. Jucătorul de tenis australian a încercat și în acest meci lovitura sa semnătură, o servă de la șold prin care a reușit până acum să ia prin surprindere mai mulți jucători de tenis din circuitul ATP. Nu a avut însă succes în fața agerului german.

Nick Kyrgios nu a mai avut succes cu serva de la șold

Jucătorul de tenis australian a șocat de mai multe ori în ultima perioadă cu serva „pe sub mână”. Cu toate acestea, el nu a putut să îl mai ia prin surprindere pe Struff. Germanul a avut reacția la serva lui Nick și a reușit să facă break-ul în setul secund, la scorul de 2-1 pentru Kyrgios și 0-40 pe serva australianului.

Kyrgios a mai reușit în trecut serva pe sub mână, ultima oară la turneul de la Miami, într-o partidă jucată contra lui Dusan Lajovic. De asemenea, el a mai încercat o astfel de servă la minge de break pentru Rafa Nadal la turneul de la Acapulco, unde a și câștigat trofeul.

Australianul mai pierde astfel încă o dată devreme într-un turneu important. Din cauza capriciilor sale, carismaticul dar controversatul sportiv de la Antipozi nu a reușit niciodată să avanseze mai mult decât locul 13 mondial, ocupat în octombrie 2016.