Sporturi

Nick Kyrgios și Gilles Simon l-au ironizat pe Rafa Nadal după ce au fost penalizați de arbitru în meciul zilei la Australian Open. VIDEO

23.01.2020 | 14:11
Nick Kyrgios si Gilles Simon lau ironizat pe Rafa Nadal dupa ce au fost penalizati de arbitru in meciul zilei la Australian Open VIDEO
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios, probabil cel mai nonconformist jucător de tenis din lume, nu ratează niciun moment pentru a se da în spectacol. În meciul cu Gilles Simon din turul 2 de la Australian Open, Nick s-a certat cu arbitrul de scaun și l-a ironizat pe Rafael Nadal, imitând gesturile ibericului din momentul serviciului. În același meci, spaniolul a fost ironizat și de Simon, unul dintre cei mai calmi jucători din circuit.

Nick Kyrgios și Gilles Simon, ironii la adresa Rafa Nadal după ce au fost penalizați de arbitru în meciul zilei la Australian Open

Australianul Nick Kyrgios și francezul Gilles Simon, ocupanții locurilor 26 și 61 ATP, s-au întâlnit în turul 2 la Australian Open într-unul dintre cele mai așteptate dueluri de joi.

ADVERTISEMENT

Și de această dată, ”Bad Boy-ul” Nick Kyrgios a ieșit în evidență prin tenisul prestat, dar și prin gesturile sale de nervozitate îndreptate către oficialii partidei.

Pe lângă arbitrul de scaun, Kyrgios s-a ”războit”, indirect, și cu un mare rival din circuit, Rafa Nadal. În setul secund, la scorul de 5-4 pentru el, Nick a primit o sancțiune din partea arbitrului de scaun.

ADVERTISEMENT


Australianul a fost penalizat pentru depășirea timpului dintre servicii. Imediat, acesta a început să-l imite pe Rafa Nadal, spre amuzamentul arbitrului de scaun și al telespectatorilor.

Gilles Simon a intrat și el în hora ironiilor la adresa lui Nadal

Dacă ieșirea lui Nick Kyrgios nu a surprins pe nimeni, știută fiind rivalitatea dintre australian și spaniol, a surprins gestul lui Gilles Simon din setul trei.

ADVERTISEMENT

La 0-2 pe tabelă, într-un moment în care se afla la serviciu, Simon a primit și el o sancțiune din partea arbitrului de scaun și l-a imitat imediat pe Rafa Nadal.

Lui Gilles i-a priit momentul, întrucât a revenit pe tabelă și s-a impus în setul secund cu 6-4. Nu i-a fost suficient și pentru rezultatul final, australianul câștigând meciul cu 6-2, 6-4, 4-6, 7-5.

ADVERTISEMENT

Kyrgios, conflict cu Nadal la Wimbledon 2019

Nick Kyrgios, care s-ar putea întâlni cu Nadal în turul 4 la Australian Open, a avut un conflict dur cu ibericul la ultima ediție de la Wimbledon.

Anul trecut, Nick Kyrgios a pierdut în 4 seturi partida cu Rafael Nadal, din turul 2 de la Wimbledon, după un meci excelent în care n-au lipsit fazele memorabile, dar şi momente nesportive.

“Bad boy” Kyrgios a făcut de toate în acel meci: s-a certat cu arbitrul minute în şir şi în momente diferite, căruia i-a spus că este o ruşine şi a încercat să-l lovească în piept cu o minge pe Rafael Nadal în timpul partidei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: