Nick Kyrgios, un nou scandal în circuit! Australianul, în conflict cu o fostă campioană de Grand Slam

Irina Aldea   
în Tenis
07/07/2018, 15:56
Nick Kyrgios, un nou scandal în circuit! Australianul, în conflict cu o fostă campioană de Grand Slam GALERIE FOTO
Nick Kyrgios, un nou scandal în circuit! Australianul, în conflict cu o fostă campioană de Grand Slam

Australianul Nick Kyrgios, 23 de ani, locul 18 ATP, a avut un schimb de replici dur cu franțuzoaica Marion Bartoli. Bartoli, fostă campioană la Wimbledon în 2013, l-a criticat pe Kyrgios pentru comportamentul său, spunând despre el și despre Gael Monfils că “Este patetic ce fac. Parcă nu se pot maturiza”.

Kyrgios a postat pe Instagram un mesaj dur către franțuzoaică, în care i-a răspuns fostei jucătoare. “Ieri, Marion Bartoli a spus ceva drăgut despre Gael Monfils și despre mine, că «Sunt patetici, copii, nu pot deveni bărbați și își irosesc viața». Cine ești tu să judeci ce facem noi? Cine ești tu să ne spui nouă cum trebuie să ne comportăm, când tu nu ai nicio idee prin ce am trecut? Nu mai crede că știi ce este bine pentru alții, când crezi că ai avut puțin succes. Înțelegem. Știm că trebuie să spui ceva relevant, dar te avertizez că nu ne pasă ce ai de spus”, a fost mesajul lui Kyrgios.

Mesaj tăios pentru Marion Bartoli

Gael Monfils a fost şi el întrebat ce crede despre vorbele fostei campioane de la Wimbledon, iar francezul a oferit un răspuns tăios. “Nu-mi pasă ce spune Marion despre mine. Este uşor să critici oameni despre care nu ştii nimic. Nici măcar nu o să-i acord atenţie”, a pus Monfils pentru Tennis World USA. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

Închide ×