Life

Nicki Minaj, în culmea fericirii! Rapperița va deveni mamă pentru prima oară

21.07.2020 | 14:21
Nicki Minaj in culmea fericirii Rapperita va deveni mama pentru prima oara
Nicki Minaj este însărcinată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După luni întregi în care a evitat să comenteze zvonurile cum că ar fi însărcinată, a venit momentul ca Nicki Minaj să dea cărțile pe față. Dorința tuturor celor care o apreciază și îi urmăresc activitatea din mediul online a devenit în sfârșit realitate, pentru că rapperița va aduce pe lume primul său copil.

Și pentru că o astfel de veste nu poate fi împărtășită altfel decât într-un mod inedit, demn de una dintre cele mai nonconformiste artiste ale momentului, aceasta a ales să dea publicității primele imagini cu burtica de gravidă.

ADVERTISEMENT

Deși a luat pe toată lumea prin surprindere, având în vedere că majoritatea starurilor obișnuiesc să apară purtând ținute elegante în ședințe foto prenatale, gestul său a fost primit cu mare bucurie de prietenii virtuali. Dacă nu ne credeți, trebuie doar să aruncați o privire pe rețelele de socializare și vă veți convinge imediat.

Nicki Minaj este însărcinată! Cum s-a fotografiat cântăreața

Vă mulțumesc tuturor pentru urările de bine!”, a scris Nicki Minaj în dreptul fotografiilor în care își etalează burtica, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, cu zâmbetul la purtător și un machiaj strident.

ADVERTISEMENT

Nu au lipsit nici perucile colorate care i-au adus celebritatea și au propulsat-o în topul celor mai apreciați artiști ai noului val. Judecând după miile de like-uri și comentarii pe care le-a primit postarea sa, putem spune că fanii au fost extrem de încântați de modul în care rapperița americană originară din Trinidad Tobago le-a împărtășit această veste.

S-a căsătorit anul trecut cu Kenneth Petty

Nu știm cum a plănuit să-i spună soțului că va deveni tătic, dar suntem convinși că acesta s-a bucurat nespus, în condițiile în care nu a ezitat niciodată să recunoască faptul că își dorește un copil.

ADVERTISEMENT

Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au căsătorit anul trecut, în cadrul unui eveniment extrem de restrâns, la care au luat parte doar rudele și prietenii apropiați.

Am obținut certificatul de căsătorie, dar vreau ca un anumit pastor să oficializeze ceremonia. Aceasta mi-a spus că este disponibilă săptămâna viitoare, deci ne-am putea căsători în următoarele șapte zile. Nu voi purta rochie de mireasă, ar fi prea mult.

ADVERTISEMENT

Nu pot, în niciun caz. Organizarea mi-ar lua prea mult timp. Nu sunt bună la asta. Sunt delăsătoare, deci evenimentul ar avea loc în doi ani începând din acest moment”, a dezvăluit rapperița într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT
Tags: