Life

Nicki Minaj, prima declarație după ce a fost arestată pentru posesie de droguri. Fanii sunt revoltați

Nicki Minaj, prima reacție după ce a fost reținută pentru posesie de droguri. Ce au transmis fanii despre această situație.
26.05.2024 | 12:45
Nicki Minaj prima declaratie dupa ce a fost arestata pentru posesie de droguri Fanii sunt revoltati
Nicki Minaj, prima reacție după ce a fost reținută pentru posesie de droguri. Ce au transmis fanii despre această situație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nicki Minaj, prima declarație după ce a fost arestată pentru posesie de droguri. Fanii sunt revoltați pentru că artista a fost nevoită să amâne unul dintre concertele pe care le avea programate chiar în seara cu pricina.

Nicki Minaj, prima reacție după ce a fost reținută pentru posesie de droguri. Ce au transmis fanii despre această situație

Nicki Minaj, prima reacție după ce a fost reținută pentru posesie de droguri. Ce au transmis fanii despre această situație neplăcută. Vedeta a ajuns pe mâinile oamenilor legii pe aeroportul din Amsterdam, Olanda.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a anunțat că spectacolul din Manchester se va ține la o dată ulterioră, fără a da prea multe informații. Oamenii nu au primit tocmai bine vestea având în vedere că mulți au venit din alte locuri și au pierdut banii de cazare.

Rapperița americană a fost săltată de polițiști după ce a fost suspectată de posesie de droguri ușoare. Incidentul s-a petrecut în cursul serii de sâmbătă, 25 mai 2024, vedeta fiind eliberată din arest cu puțin timp înainte de ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Nicki Minaj trebuie să plătească o amendă nedeclarată pentru „export ilegal de droguri ușoare din Olanda în altă țară”, a relatat poliția olandeză pentru Sky News. Artista susține că a fost împiedicată să ajungă la concertul de la arena Co-op Live din Manchester.

Nicki Minaj, sabotată să ajungă la concertul din Manchester?

„Au încercat să mă împiedice să vin la fiecare spectacol. Mi-au luat bagajele înainte să le văd. Le-au pus în avion. Acum spun că așteaptă la vamă”, a scris Nicki Minaj pe Instagram după incidentul de pe aeroportul din Amsterdam.

ADVERTISEMENT

„Așa arată când oamenii sunt plătiți cu bani mulți pentru a încerca să saboteze un turneu după ce toate celelalte au eșuat. Tot ceea ce au făcut este ilegal”, a completat cântăreața pe aceeași rețea.

Mii de fani s-au arătat revoltați că spectacolul care urma să fie susținut de artistă a fost amânat în ultimul moment, cu numai câteva ore înainte ca vedeta să urce pe scenă. Oamenii au fost informați că evenimentul se va ține la o dată ulterioară.

ADVERTISEMENT

„Biletele vor rămâne valabile pentru spectacolul reprogramat, care va fi anunțat cât mai curând posibil. În ciuda eforturilor lui Nicki de a explora toate căile posibile pentru a face ca spectacolul din această seară să aibă loc, evenimentele de astăzi au făcut acest lucru imposibil.

Suntem profund dezamăgiți de neplăcerile pe care acest lucru le-a provocat”, se arată în declarația făcută de promotorii Live Nation, mai arată sursa citată mai sus. Nicki Minaj a revenit mai târziu și cu o postare pe rețeaua X.

Renumita cântăreață le-a mulțumit celor care s-au rugat pentru ea. În plus, le-a transmis tuturor ca Dumnezeu să fie de partea lor și de toți cei apropiați lor, binecuvântându-i. „Vă rog să acceptați cele mai profunde și cele mai sincere scuze”, a scris artista.

ADVERTISEMENT
Tags:
Valeriu Iftime a anunțat victoria în alegerile de la Botoșani, apoi a aflat...
Valeriu Iftime a anunțat victoria în alegerile de la Botoșani, apoi a aflat rezultatele parțiale. Lovitură pentru finanțatorul din Superligă
EXCLUSIV A început Al Treilea Război Mondial și nu realizăm? Primul general român...
EXCLUSIV A început Al Treilea Război Mondial și nu realizăm? Primul general român pregătit de americani la Harvard vine cu vești proaste
EXCLUSIV | Ionel Ganea râde de Edi Iordănescu: „Cine se crede el, Nostradamus?”....
EXCLUSIV | Ionel Ganea râde de Edi Iordănescu: „Cine se crede el, Nostradamus?”. Dintre cine se va alege noul selecţioner, după EURO 2024
Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil,...
Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil, condamnat cu două luni înainte de alegeri
Raza mea de soare! Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita...
Raza mea de soare! Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui! Radiază de fericire împreună
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
REZULTATE OFICIALE ALEGERI! Răsturnare de situație în ROMÂNIA
REZULTATE OFICIALE ALEGERI! Răsturnare de situație în ROMÂNIA
Toată lumea îl știe pe Razvan Simion, dar nu multă lume știe cum...
Toată lumea îl știe pe Razvan Simion, dar nu multă lume știe cum arată mama sa. Ipostaza rară cu Mariana Simion
Apple anunță schimbări. Actualizări garantate pentru utilizatorii iPhone
Apple anunță schimbări. Actualizări garantate pentru utilizatorii iPhone
Invitații la nunta lui Răzvan Simion și-au golit buzunarele! Cu banii de dar...
Invitații la nunta lui Răzvan Simion și-au golit buzunarele! Cu banii de dar făceai lejer un concediu pentru toată familia în Grecia, Turcia sau Egipt
Ciolacu și Grindeanu au dispărut în momentul în care Firea a intrat în...
Ciolacu și Grindeanu au dispărut în momentul în care Firea a intrat în curtea sediului central
Diferența mare de vârstă dintre Nicu Paleru și soția sa, Cristina. Pentru ea...
Diferența mare de vârstă dintre Nicu Paleru și soția sa, Cristina. Pentru ea și-a părăsit fosta soție