Sport

Nicklas Bendtner a comis-o grav! „Lordul”, trimis în spatele gratiilor și cu bolidul sechestrat, după șapte infracțiuni

Problemele se țin lanț de Nicklas Bendtner. Fost fotbalist la Arsenal sau Juventus, danezul va merge la închisoare pentru că a încălcat mai multe legi.
12.10.2021 | 13:54
Nicklas Bendtner a comiso grav Lordul trimis in spatele gratiilor si cu bolidul sechestrat dupa sapte infractiuni
ADVERTISEMENT

Nicklas Bendtner (33 de ani) are toate șansele să ajungă din nou în spatele gratiilor, după ce a comis nu mai puțin de șapte infracțiuni, toate la volan. Fostul atacant a fost prins de cinci ori fără permis, iar de două ori a depășit viteza legală.

Recent, „Lordul” a fost depistat de radar gonind cu viteza de 157 km/h pe un drum a cărui limită de viteză era de 110 kilometri pe oră. Danezul nu și-a făcut apariția în fața instanței și va executa 20 de zile de închisoare, dacă nu va plăti amenda de 500 de euro și cheltuielile de judecată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Bendtner a rămas și fără bolidul de lux pe care îl conducea. Acesta a fost pus sub sechestru. Este vorba despre un Porsche Taycan Turbo S, care valorează aproximativ 210 mii de euro.

Nicklas Bendtner riscă închisoarea. Șapte ilegalități comise de cel poreclit „Lordul”

După ce a fost prins conducând fără carnet de șofer și depășind viteza legală pe autostrada daneză Elsinore, Nicklas Bendtner a încercat să se scuze afirmând că are permis, doar că acesta este înregistrat în Regatul Unit al Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

„Sincer, am crezut că era valabil și în Danemarca. E singura mea explicație. Nu știam care sunt regulile”, a afirmat fostul atacant.

Bendtner nu este deloc străin de problemele cu justiția. În urmă cu trei ani, fostul atacant danez a stat 50 de zile în arest la domiciliu după ce a agresat fizic un taximetrist.

ADVERTISEMENT

Bendtner, aproape de un accidentat fatal în 2009

Nicklas Bendtner pare să traiască periculos de când se știe. „Lordul”, care a petrecut nouă ani de zile în tricoul lui Arsenal, a fost aproape să moară într-un accident rutier pe care l-a provocat în urmă cu 12 ani.

La vârsta de 21 de ani, danezul, care se afla la volanul lui Aston Martin în valoare de 142 de mii de euro, a intrat cu mașina într-un copac. Din fericire, fostul atacant s-a ales atunci doar cu vânătăi și alte răni minore, deși automobilul fusese făcut praf.

ADVERTISEMENT

În 2013, Nicklas Bendtner a rămas timp de trei ani fără carnet de șofer, după ce a fost prins conducând în stare de ebrietate.

„Lordul” a pus stop carierei fotbalistice în anul 2020, la Tarnby FF, o echipă din a patra ligă a Danemarcei. În Anglia, de-a lungul carierei, Bendtner a mai jucat la Birmingham City, Sunderland și Nottingham Forrest.

Celelalte echipe din CV-ul lui Nicklas Bendtner sunt Juventus, Rosenborg, VfL Wolfsburg și FC Copenhaga.

 

ADVERTISEMENT