Fotbal international

Nicklas Bendtner a fost condamnat la închisoare. A agresat un taximetrist pentru cinci lire

02.11.2018 | 19:47
Nicklas Bendtner, condamnat la 50 de zile de închisoare în Danemarca

Fotbalistul Nicklas Bendtner va sta 50 de zile la închisoare, după ce a bătut un taximetrist. Aceasta a fost decizia unui judecător din Copenhaga. Degeaba a cerut fotbalistul scuze taximetristului, fanilor săi, dar şi colegilor de la Rosenborg. Pe lângă decizia de privare de libertate, jucătorul a primit şi o amendă de 1.000 de lire sterline.

Întâmplarea a avut loc în septembrie anul trecut, când fostul jucător al lui Arsenal şi prietena sa se aflau într-un bar din Copenhaga. Bendtner a luat un taxi, dar după ce a plătit, şoferul a pretins încă 5 lire. Acesta s-a ţinut cu maşina după fotbalist, iar când a coborât să ceară banii a primit un pumn în faţă care l-a lăsat fără cunoştintă în mijlocul străzii. Taximetristul a depus plângere la poliţie.

Nicklas Bendtner a fost condamnat la închisoare. Fostul star al lui Arsenal a bătut un taximetrist, pe care l-a lăsat leşinat în plină stradă

Un purtător de cuvânt al companiei de taxi a declarat că angajatul a reclamat agresiunea şi superiorilor săi din firmă, dar şi la poliţie. Un purtător de cuvânt al poliţiei din Copenhaga a confirmat pentru presa din Danemarca faptul că a fost înregistrat o plângere de violenţă împotriva unui şofer de taxi. Ulterior, un tribunal a dat şi sentinţa, Bendtner a fost condamnat la 50 de zile de închisoare.

Nicklas Bendtner, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Arsenal Londra

Nicklas Bendtner, ajuns la 30 de ani, joacă la Rosenborg. Fotbalistul, care are 108 partide în tricoul lui Arsenal şi-a cerut scuze imediat după incident. “Pentru fanii lui Rosenborg şi ai fotbalului, regret ce s-a întâmplat. Îmi pare rău, din tot sufletul că am ajuns în această situaţie astăzi. Faţă de colegii mei, regret că asta va distrage atenţia de la concentrarea de care este nevoie în această perioadă. Vă mulţumesc pentru înţelegere”  a spus Bendtner într-o conferinţă de presă. Rosenborg e prima în Norvegia cu 5 puncte avans când mai sunt 3 etape până la finalul campionatului.

  • 5 goluri a marcat Nicklas Bendtner în acest sezon pentru Rosenborg în campionat
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri