Fotbal international

A jucat la Arsenal şi Juventus, iar acum e arestat la domiciliu! Imaginea postată de celebrul fotbalist

05.01.2019 | 13:16
Nicklas Bendtner în perioada când juca pentru Juventus. Atacantul e arestat la domiciliu pentru 50 de zile

Atacantul Nicklas Bendtner este arestat la domiciliu pentru 50 de zile după ce a avut în luna septembrie a anului 2018 un scandal cu un şofer de taxi. Actualul jucător al lui Rosenborg i-a provocat rivalului său o fractură de mandibulă. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Nicklas Bendtner a fost găsit vinovat în urma incidentului în care a fost implicat cu şoferul de taxi după o noapte petrecută într-un club de lux, iar fotbalistul lui Rosenborg şi-a început deja executarea pedepsei. Astfel, Bendtner îşi va petrece următoarele 50 de zile în casă deoarece este arestat la domiciliu.

Nicklas Bendtner este arestat la domiciliu

În cursul dimineţii de sâmbătă, 5 decembrie, Nicklas Bendtner a postat o imagine pe contul său de Twitter din casa pe care o deţine în Copenhaga, cu brăţara electronică de prizonier ataşată la glezna piciorului stâng.

Imaginea postată de Nicklas Bendtner pe pagina sa de Twitter

Cotat de site-urile de specialitate la un milion de euro, Nicklas Bendtner a ajuns la Rosenborg BK pe 6 martie 2017 şi mai are contract valabil până pe 31 decembrie 2019. Atacantul în vârstă de 30 de ani are 81 de selecţii la echipa naţională a Danemarcei, unde a înscris 30 de goluri. În actualul sezon a jucat în 11 meciuri, a dat trei goluri şi a oferit patru pase decisive.

Pe parcursul carierei, Nicklas Bendtner a jucat la echipe precum FCK Jugend, Arsenal U18, Arsenal Res, Birmingham, Arsenal, Sunderland, Juventus, Vfl Wolfsburg, Nottm Forest şi Rosenborg BK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri