TRAGEDIE! A murit Nicky Hayden, fost campion mondial de MotoGP

UPDATE, 22 mai, ora 18:53 / Nicky Haiden, fost campion mondial de MotoGP, a murit luni, într-un spital din Cesena, Italia, la vârsta de 35 de ani. Americanul se afla în moarte cerebrală de câteva zile, după ce a fost lovit de o maşină, în Rimini, în timp ce se plimba pe bicicletă.


UPDATE: Conform site-ului sport.es, pilotul se află internat la terapie intensivă, iar medicii nu-l pot opera, acesta fiind în moarte cerebrală. Mama şi fratele lui Nicky Hayden au ajuns joi la Cesena, la spitalul Maurizio Bufalini.

------------------------------------------------------------------

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Fostul campion mondial la motociclism, Nicky Hayden, a fost implicat într-un grav accident în cursul zilei de miercuri. Acesta se plimba, în Rimini (Italia), pe bicicletă, alături de mai mulţi prieteni când a fost lovit frontal de un autoturism Peugeot.

Fostul motociclist a rămas inconştient pe marginea şoselei, suferind un politraumatism cranian, fiin proiectat în parbrizul automobilului. După ce a fost stabilizat de medicii care au intervenit la faţa locului, Nicky Hayden a fost transportat la spitalul din Rimini, însă pronosticul medicilor este unul rezervat datorită stării grave în care se află fostul campion mondial.

77

Nicky Hayden a concurat în MotoGP între 2003 şi 2016, fiind campion mondial în 2006. Din 2016 participă la cursele din Campionatul Mondial de Superbike, terminând pe locul 5 în stagiunea trecută.

viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091