Life

Nico are o fiică superbă. Alexandra Matei, în formă maximă la aproape 30 de ani

02.10.2020 | 17:42
Nico are o fiica superba Alexandra Matei in forma maxima la aproape 30 de ani
Nico are o fiică superbă. Alexandra Matei, în formă maximă la aproape 30 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandra Matei, fiica cântăreței Nico, este o prezență senzuală pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini demne de un fotomodel în toată regula. Frumoasa brunetă are aproape 30 de ani, dar arată mai degrabă ca o tânără de 20 de ani.

Fosta concurentă de la „Asia Express” reușește să atragă toate privirile datorită formelor sale apetisante pe care nu ezită să le arate fanilor care o urmăresc în mediul online. Nu de puține ori și-a lăsat la vedere anumite părți ale corpului, aparițiile sale fiind extrem de provocatoare.

ADVERTISEMENT

Tânăra iubește adrenalina, sportul și stilul de viață sănătos. Cunoscută și pentru participarea în show-ul „Supraviețuitorul” de la Pro TV, Alexandra Matei petrece ore întregi la sala de fitness și nu este de mirare că arată precum o divă de la Hollywood.

Alexandra Matei, fiica cântăreței Nico, impecabilă la 29 de ani. Cum se menține în formă

„Are 29 de ani. Nu-mi vine să cred că au trecut anii atât de frumos! Ea niciodată nu și-a ascuns vârsta pentru că e mândră de ea. Ca și mine, moștenește o genă foarte bună. La 29 de ani arată cu 10 ani în minus! Are o genă bună”, a spus Nico pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Fiica artistei Nico știe să-și pună în valoare calitățile și mai ales, frumusețea primită de la Mama Natură. Tânăra în vârstă de 29 de ani a moștenit niște trăsături uimitoare, dar cu toate acestea a apelat la medicul estetician pentru câteva mici retușuri.

Alexandra Matei a mărturisit că și-a pus implanturi cu silicoane și acid hialuronic în buze. Tânăra din Ploiești are foarte mare grijă de aspectul fizic și recunoaște că acordă o foarte mare atenție tenului, folosind produse cosmetice încă din adolescență.

ADVERTISEMENT

Bruneta folosește creme și trucuri de înfrumusețare pe care le-a testat și celebra sa mamă, Nico, de-a lungul anilor. Artista a declarat la un moment dat că și-a învățat fiica să-și ascundă vârsta din buletin, dovadă că Alexandra pare cu 10 ani mai tânără decât în realitate.

La mine, cremele sunt de când m-a făcut mama, de când m-a învățat mama ce să folosesc, iar eu, la rândul meu, o învăț pe fiica mea. Folosesc numai creme românești, niciodată străine.

ADVERTISEMENT

Am încercat și branduri străine, chiar de curând mi-am luat din aeroport una, pentru că am auzit eu că e foarte bună, dar nu e ca ale noastre. Mai folosesc uleiuri pe care mi le-am luat din Maroc, pentru corp”, a completat cântăreața, potrivit sursei citate.

View this post on Instagram

••• #stayhome

A post shared by Matei Alexandra (@matei_alexandraaa) on

ADVERTISEMENT
Tags: