Life

Nico și Cabron s-au reunit după 19 ani. Ce plan au acum cei doi: „Nu pot să mai cânt piese de cartier”

Nico și Cabron au pregătit o revenire în forță, cântând împreună după 19 ani în care nu au mai colaborat. Cei doi vor să rupă din nou scena muzicală de la noi.
09.02.2022 | 15:41
Nico si Cabron sau reunit dupa 19 ani Ce plan au acum cei doi Nu pot sa mai cant piese de cartier
Nico și Cabron au lansat o nouă melodie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nico și Cabron, artiștii care în 2003 au înnebunit România cu super-hit-ul „Nu pot să mai suport” s-au reunit după 19 ani.

Cei doi au lansat o melodie și un videoclip împreună, e drept, într-un stil diferit față de cântecul care i-a consacrat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă din punct de vedere muzical cei doi nu au colaborat în ultimii 19 ani, vedeta și rapperul au păstrat o frumoasă relație de prietenie, ba chiar au devenit și rude.

Nico și Cabron cântă din nou împreună după 19 ani

Nico l-a botezat pe Nicolas, băiețelul lui Cabron, în anul 2009. Acesta are astăzi 13 ani.

Fiecare a luat-o pe un drum diferit din punct de vedere muzical, însă anul 2022 i-a adus din nou împreună.

ADVERTISEMENT

Nico și Cabron au vorbit despre planurile lor de viitor în emisiunea Teo Show. Cântăreața a spus că tot mai mulți oameni sunt nostalgici după muzica anilor 1990-2000 și, în amintirea acelor vremuri, s-a gândit să compună piesa „Oscar de dor”.

Clipul lansat în urmă cu două zile pe Youtube nu are un număr foarte mare de vizualizări, însă asta nu o oprește pe Nico să viseze chiar la un album cu muzica în stilul anilor în care a devenit ea celebră.

ADVERTISEMENT

Melodia a fost vizionată până la această oră de puțin peste 147.000 de persoane.

„Ea a făcut piesa. A fost o treabă, așa… De familie”, a mărturisit Cabron la Kanal D.

„Piesa te duce un pic cu gândul la „Nu pot să mai suport”. Îmi doresc să facem un album R&B, cum am făcut în 2003. Piesa asta are o maturitate. A fost un rap tot în genul acelor ani, dar nu chiar așa”, a dezvăluit Nico.

„Nu pot să mai cânt piese de cartier”

Cei 19 ani nu i-au schimbat foarte mult pe cei doi artiști. Relația lor a devenit chiar mai închegată decât în 2003, când s-au lansat împreună.

ADVERTISEMENT

Cabron a mai spus în emisiunea lui Teo Trandafir că nu s-ar mai putea întoarce la rap-ul de atunci, pentru că nu mai este compatibil cu vremurile actuale.

În spirit de glumă, partenerul de scenă al lui Nico a declarat că nu mai există băieții răi de cartier despre care se cânta pe vremea Codului Penal ori a trupei B.U.G. Mafia.

„Nu pot să mai cânt piese de cartier. Acum sunt cartiere rezidențiale”, a spus artistul.

 

 

ADVERTISEMENT