Sporturi

Nico Hulkenberg, accident spectaculos în Marele Premiu din Emirate la Formula 1! S-a răsturnat cu monopostul pe circuit. VIDEO

25.11.2018 | 15:35
Nico Hulkenberg, accident spectaculos în Marele Premiu din Emirate la Formula 1! S-a răsturnat cu monopostul pe circuit. VIDEO
Nico Hulkenberg, accident spectaculos
ADVERTISEMENT

În primul tur din Marele Premiu de Formula 1 al Emiratelor Arabe Unite a avut loc unul dintre cele mai serioase accidente ale anului. Monopostul Renault al lui Nico Hulkenberg s-a răsturnat pe circuit după un acroşaj cu francezul Romain Grosjean.

Monopostul a zburat de pe circuit şi s-a oprit în parapetul circuitului Yas Marina, iar pilotul german a atârnat cu capul în jos timp de câteva minute. A izbucnit şi un incendiu, însă intervenţia rapidă a stewarzilor a evitat o tragedie.

Nico Hulkenberg, accident spectaculos în Marele Premiu din Emirate la Formula 1! S-a răsturnat cu monopostul pe circuit
Monopostul lui Nico Hulkenberg, răsturnat

Nico Hulkenberg, accident în Formula 1: “Este bine?”

Pe convorbirile radio se auzea cum Hulkenberg cerea să fie scos cât mai repede din monopost. Din fericire, incendiul a fost stins rapid şi maşina adusă pe roţi după câteva minute. Pilotul a coborât pe picioarele sale din maşină şi a plecat spre boxe.

ADVERTISEMENT

Romain Grosjean a fost îngrozit de accident şi a întrebat imediat: “Este Nico în regulă?”. Răspunsul celor de la Haas l-a liniştit pe pilotul francez de care s-a acroşat Hulkenberg. Este ultima cursă a sezonului în Formula 1, Lewis Hamilton fiind deja marele câştigător al acestei ediţii.

VEZI VIDEO INCIDENTUL: 

Mercedes, marea câştigătoare a sezonului

Hamilton a pornit din pole position în Marele Premiu de Formula 1 din Emiratele Arabe Unite şi vrea să încheie cu o victorie stagiunea. Mercedes şi-a asigurat şi titlul mondial la constructori, al 5-lea la rând în această stagiune. Nico Hulkenberg este confirmat de Renault şi pentru sezonul viitor, unde va fi  coleg cu Daniel Ricciardo.

ADVERTISEMENT

Ferrari este marea perdantă a sezonului. Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen nu au reuşit să pună în pericol supremaţia lui Mercedes. Pilotul finlandez şi-a încheiat aventura la Ferrari cu un abandon. El a rezistat doar 8 tururi pe circuit în Emirate până când a fost nevoit să abandoneze. Din sezonul viitor, Raikkonen pleacă la Sauber, iar în locul lui va veni Charles Leclerc.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri