Life

Actrița care o joacă pe Penelope Featherington în Bridgerton, peripeții la filmări: „M-am gândit că o să creadă că sunt beată”

Nicola Coughlan, actrița care interpretează rolul lui Penelope Featherington în serialul Bridgerton, a dezvăluit că a căzut de trei ori la filmări atunci când a încercat să meargă pe tocuri.
17.03.2022 | 11:32
Actrita care o joaca pe Penelope Featherington in Bridgerton peripetii la filmari Mam gandit ca o sa creada ca sunt beata
Nicola Coughlan interpretează rolul lui Penelope Featherington în Bridgerton. Foto: Hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicola Coughlan, actrița din serialul fenomen Bridgerton, a povestit că s-a speriat că șefii ar putea crede că este sub influența alcoolului după ce a căzut de trei ori în timp ce încerca să meargă în pantofi stiletto.

Actrița care interpretează rolul lui Penelope Featherington în Bridgerton, peripeții pe platoul de filmare

Actrița de origine irlandeză, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit că momentul a fost cu atât mai jenant cu cât, în aceeași zi, le-a spus șefilor ei că poate merge fără probleme încălțată în pantofi cu toc.

ADVERTISEMENT

Nicola, care o interpretează pe Penelope Featherington în Bridgerton, a spus că îi era teamă că, în caz contrar, ar putea fi concediată, așa că a acceptat să poarte pantofi stiletto, dar apoi a căzut de trei ori în timp ce încerca să meargă cu ei.

Actrița s-a temut că ceilalți oameni prezenți pe platoul de filmare se vor gândi că este sub influența alcoolului, acesta fiind motivul pentru care nu își poate ține echilibrul.

ADVERTISEMENT

 „Ellen Mirojnick, care este designerul de costume pentru sezonul unu, a spus ‘ești mică, ești prea mică, așa că te vom pune în tocuri’.

Și eram îngrozită să nu fiu concediată, pentru că nu-mi venea să cred că am obținut slujba. Am spus:  ‘da, absolut’. Dacă mi-ar fi cerut să port un costum uriaș de clovn, aș fi spus: ‘Mi-ar plăcea asta, da, te rog’.

ADVERTISEMENT

„Așa că am fost de acord să port aceste tocuri nebunești și apoi, în prima mea zi de filmare, ne plimbam și m-am răsturnat nu o dată, nu de două ori, ci de trei ori.”, a declarat actrița din Bridgerton, conform DailyMail. 

Producătorii Bridgerton și-au dat seama imediat că Nicola Coughlan nu poate purta tocuri

Ea a recunoscut că una dintre căzături s-a întâmplat chiar în timp ce ținea un câine, despre care a insistat că nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit că o să creadă că sunt beată, o să creadă că sunt nebună…și țineam în brațe un câine în acel moment.”, a adăugat Nicola Coughlan.

Nicola a spus că șefii de la Bridgerton și-au dat seama foarte repede că nu poate purta tocuri, eliminând încălțările din garderoba personajului Penelope Featherington.

De asemenea, ea a recunoscut că a distrus marea întorsătură a intrigii din primul sezon, spunându-le prietenilor și familiei ei că scriitoarea anonimă de bârfe, Lady Whistledown, era Penelope, înainte ca acest lucru să fie dezvăluit în serialul produs de Netflix. 

ADVERTISEMENT