Life

Nicola este în culmea fericirii! Fiul ei cel mic s-a căsătorit, iar cununia a fost atipică: “A fost pe relax”

Nicola se poate declara un om împlinit. Fiul ei cel mic s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Când va avea loc petrecerea
14.06.2023 | 12:32
Nicola este in culmea fericirii Fiul ei cel mic sa casatorit iar cununia a fost atipica A fost pe relax
Nicola este în culmea fericirii dupa ce fiul ei cel mic s-a casatorit
ADVERTISEMENT

Nicola este în culmea fercirii după ce fiul ei cel mic s-a însurat! Artista este, fără doar și poate, un om împlinit! Are trei copii, doi băieți și o fată, dar și un nepot de la fiul cel mare. Acum, a venit rândul mezinului familiei să se pună la casa lui. Tânărul s-a căsătorit cu aleasa inimii sale într-o ceremonie restrânsă. Alături le-au fost cei mai apropiați oameni, iar soacra Nicola a avut cele mai mari emoții.

Nicola a devenit soacră mare după ce fiul ei cel mic s-a însurat cu aleasa lui

Artista nu va uita niciodată ziua de 13 iunie. A fost o zi cu noroc atât pentru ea, cât și pentru băiatul ei cel mic și proaspăta soție. Johnatan, în vârstă de 27 de ani, a spus marele Da în fața ofițerului stării civile, iar mama lui a fost extrem de emoționată. Cu toate că recunoșate că Johnatan și partenera lui se cunosc de multă vreme, Nicola a fost surprinsă să afle că se vor căsători atât de curând. Iată ce a declarat.

ADVERTISEMENT

”Azi am fost soacră mare. El mai rămăsese să se căsătorească. Chiar mă gândeam dacă el va fi genul acela care să se căsătorească târziu, dar nu. Și-a găsit jumătatea și au decis să facă pasul cel mare. Nu sunt împreună de foarte mult timp, dar se știu de multă vreme, au fost prieteni înainte, au avut o relație de prietenie foarte frumoasă, după care au decis să fie mai mult de atât”, a spus Nicola conform Spynews.ro

Fiul artistei Nicola și aleasa lui vor face și cununia religioasă: “Au ales să nu se aglomereze”

Fiul Nicolei și partenera lui au decis să facă o cununie restrînsă, doar cu familiile și câțiva prieteni. Nici cununia religioasă nu va avea sute de invitați. Cei doi au decis să petreacă doar cu apropiații și să se distreze la maximum. Petrecerea va avea loc peste două săptămâni.

ADVERTISEMENT

”Ei au vrut ca cununia civilă să fie mai restrânsă și au vrut să o facă mai devreme înainte de nuntă ca să nu se aglomereze atunci. Urmează ca în două săptămâni să se cunune religios și să facă și nunta. Eu cred că au ales foarte bine să facă așa, să se mai elibereze cu programul, să nu fie stresați cu toate pe cap în ziua aceea. Am fost familiile și cei mai apropiați prieteni astăzi alături de ei”, a spus interpreta pentru sursa citată.

Cununia a fost total atipică. Fiul celebrei Nicola și mireasa lui au purtat haine tradiționale

Johnatan și partenera lui sunt mari iubitori de port și tradiții românești. Astfel, în ziua cea mare au ales să îmbrace haine tradiționale românești. Asta vor face și peste două săptămâni când va avea loc cununia religioasă. Și soacra mare, Nicola, va îmbrăca haine tradiționale.

ADVERTISEMENT

”Nunta nu va fi una mare, nu suntem noi genul unei nunți cu fast. Va fi ceva simplu și frumos pe tradițional românesc. Ei sunt iubitori de tradiția românească. El compune pe zona de tradițional românesc și a avut și piesă înscrisă la Eurovision Moldova cu surorile Osoianu. Ei sunt iubitori de tradiție, de aceea s-au și îmbrăcat în costume populare. La nuntă vor fi la fel. S-ar putea ca și eu să mă îmbrac tot tradițional, vreau să-mi caut ceva  deosebit. O să mă vedeți în costum popular românesc, la cununie a fost așa pe relax”, a mai zis cântăreața pentru sursa citată.

Când va deveni artista bunică pentru a doua oară: “Au nevoie de sfaturi, dar să mi le ceară”

Nicola a devenit bunică în urmă cu trei ani și abia așteaptă ca și ceilalți copii să-i aducă pe lume nepoți. Cu toate acestea, artista este o mamă înțelegătoare și nu pune presiune pe ei. În plus, fiul cel mic și soția lui vor să își termine studiile înainte de a deveni părinți.

ADVERTISEMENT

”Momentan nu se gândesc să devină părinți, trebuie să-și termine facultatea, el e la a doua facultatea, ea la prima, vor să-și termine facultatea, să dea licența, mai au lucruri de făcut înainte de a se gândi la acest lucru

Nu este bine să te bagi în viața copiilor prea mult. Uneori știu că au nevoie de sfaturi, dar trebuie să le ceară ei. Când te bagi prea mult în viața copiilor tăi, ei vor încerca să se distanțeze de tine”, a mai zis Nicola pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!