Life

Nicola îi dă dreptate Corinei în scandalul Babasha: „S-au cam încurcat în cuvinte”

Nicola a comentat scandalul Babasha de la concertul Coldplay, fiind în aceeași barcă în care s-a poziționat Corina, hulită apoi de internauți.
28.06.2024 | 12:27
Nicola ii da dreptate Corinei in scandalul Babasha Sau cam incurcat in cuvinte
Nicola a comentat momentul Babasha de la concertul Coldplay și e de partea Corinei. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Nicola, fană înrăită a trupei Coldplay, n-a gustat momentul manelistic al artistului Babasha de la concertul care a avut loc pe 13 iunie. Recitalul tânărului a indignat o mare parte a publicului atunci, huiduindu-l copios.

Nicola, de partea Corinei în scandalul Babasha

A urmat apoi o adevărată dezbatere națională, românii poziționându-se în două tabere: pro și contra manele la concertele unor trupe care nu au cochetat niciodată cu acest gen muzical.

ADVERTISEMENT

Una din tabere, cea în care se află și Nicola, susține că introducerea în scenă a lui Babasha nu a avut nicio treabă cu profilul trupei Coldplay și nici cu al publicului care ascultă muzica formația. O altă tabără i-a acuzat pe cei care au contestat maneaua de la concert că sunt ipocriți și că ascultă și ei manele, ca și cum toată lumea ar face asta și n-ar recunoaște. Au urmat, firește, acuzațiile de rasism, după ce argumentele inițiale chiar ale managementului trupei au fost cu totul diferite.

Corina a fost una din artistele care a avut curajul să nu se ducă cu valul, iar pentru asta a fost înjurată, batjocorită pe rețelele de socializare, blestemată și amenințată de către cei care… militau pentru toleranță și incluziune! Artista Nicola susține că nu are nimic împotriva lui Babasha, ba chiar crede că s-ar putea ca în spatele scandalului să fie totul bine gândit pentru promovarea cântărețului.

ADVERTISEMENT

„Managementul lui o fi făcut vreo fază ca el să iasă în evidență”

„Măi, n-am nimic cu băiatul ăla! Am înțeles că este student la Conservator, iar asta înseamnă că a fost cumva coleg cu copiii mei. Eu știu ce e la Conservator, oamenii acolo sunt foarte ok. Nu am nimic cu el personal, însă mi s-a părut foarte neinspirat acel moment. Nici n-am înțeles… Eu n-am fost la concert. Mi-aș fi dorit să mă duc, dar nu am mai prins bilete încă de anul trecut. Mi-am dorit să fac rost măcar de o invitație. Nu mai erau, clar. Nu am găsit nimic.

Eu sunt fană Coldplay, să știi! Per total, mi s-a părut foarte neinspirat momentul, dar mă gândesc așa, că managementul lui o fi făcut vreo fază tocmai ca el să iasă în evidență, lumea să arunce în el cu pietre, știi? El deodată să răsară și să fie arhi-supercunoscut”, a declarat Nicola, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nicola mai spune că Babasha nu era atât de cunoscut pe cât spuneau unii și alții. Ea, care petrece destul de mult timp pe rețelele sociale, nu a aflat despre existența lui până la show-ul Coldplay.

„Nu e felia mea”

„El nu era cunoscut. Eu sunt tiktokăreață. Eu știam că ăștia care sunt printre primii în trend în YouTube sunt Smiley, Andra… Andra a și luat un premiu dat de YouTube, nu mai țin minte pentru ce l-a luat. În niciun caz Babasha nu era numărul unu pe YouTube. Nu am nimic cu el, să-și facă treaba omul, nu e felia mea, nu mă deranjează cu nimic.

ADVERTISEMENT

A fost total neinspirat și s-a creat acel moment urât unde s-a pierdut conexiunea între Coldplay și public. Până atunci, Coldplay și publicul erau conectați 100%. Ei, din momentul ăla, s-au deconectat”, ne-a mai spus, vehementă, Nicola.

Fosta reprezentantă a României la Eurovision a amintit de concertul pe care Coldplay l-a avut la Budapesta, unde nu a tratat publicul maghiar așa cum s-a întâmplat la noi, militând excesiv pentru toleranță și incluziune.

În Ungaria, pe scenă nu a urcat vreun cântăreț local de manele, în condițiile în care genul este destul de popular și la vecinii noștri.

Nicola respinge acuzațiile de rasism asupra celor care au huiduit la Coldplay: „S-au cam încurcat în vorbe”

„Și la Budapesta de ce nu a fost acest mesaj? Eu i-am mai urmărit să văd ce fac, nu s-a mai întâmplat asta nicăieri, nicăieri! Nu știu, s-au cam încurcat în cuvinte. O dată au zis că l-au luat pentru că era numărul unu pe tot YouTube-ul, ceea ce nu era.  O dată au zis că nu știu ce, să se termine cu rasismul! Nu era vorba despre rasism, Dumnezeule mare! 

Nicio treabă cu rasismul sau poate că sunt unii, nu știu, frate! Chiar am văzut niște videoclipuri pe TikTok, că se face mișto la greu despre momentul ăsta, mă distrează maxim.  E un copil dintre mulți care au trecut la Conservator, ca și copiii mei”, a mai spus Nicola, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși