Fotbal intern

Nicolae Argeşeanu a murit! Fostul fotbalist a făcut infarct în Germania

20.11.2018 | 18:39
Nicolae Argeşeanu, fost fotbalist în Liga 1, a murit

Nicolae Argeşeanu, fost fotbalist în Liga 1 (Divizia A, cum se numea atunci), a murit la vârsta de 51 de ani, anunţă monitoruldevrancea.ro. Culai, aşa cum îi spuneau prietenii, a decedat ieri dimineaţa după ce a făcut stop cardiac în timp ce se afla în Germania.

Nicolae Argeşeanu era născut pe 14 noiembrie 1967 şi a jucat în prima divizie la FC Olt, clubul din Scorniceşti, acolo unde s-a născut Nicolae Ceauşescu. “Culai” a jucat sezoane la rând la echipa Unirea Foşcani, acolo unde a început fotbalul.  În primul eşalon. Argeşeanu a bifat 10 meciuri şi a marcat 1 gol. El trăia în Germani, fiind stabili la Kofferen, în Nordrhein-Westfalen.

Nicolae Argeşeanu a murit în Germania

A fost un super talent, lovea mingea cu ambele picioare, avea un metru și 69, dar avea o detentă extraordinară, care îi permitea să joace vârf de atac. A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Vrancei!, a spus fostul său coleg de echipă de la Unirea Focșani, Vasile Burgă. Unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut Vrancea!, scria, ieri, pe facebook despre Culai Argeșeanu, un alt mare fotbalist al Focșaniului, Ion Paraschiv.

Nicolae Argeşeanu a murit în Germania
Nicolae Argeşeanu a murit în Germania