Fotbal intern

Nicolae Badea anunță dezastrul la Dinamo: „Negoiță vinde clubul pe un leu? O să fie cel mai greu leu din istorie!”

23.04.2020 | 18:03
Nicolae Badea anunta dezastrul la Dinamo Negoita vinde clubul pe un leu O sa fie cel mai greu leu din istorie
ADVERTISEMENT

Nicolae Badea a vorbit despre situația fără precedent de la Dinamo și îl acuză pe Ionuț Negoiță, anunțând dezastrul la clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare” și nu le dă nicio șansă fanilor „câinilor” să salveze echipa, conform gsp.ro.

Nicolae Badea anunță dezastrul la Dinamo

Nicolae Badea nu le dă nicio șansă fanilor lui Dinamo și anunță dezastrul pentru „alb-roșii”: „Sentimentele mele pentru Dinamo nu s-au diminuat niciodată. Și nu este doar o figură de stil. Din câte știu, prelungirea contractului de sponsorizare cu Orange s-a semnat în birourile firmei mele, nu la Rin Hotel!

ADVERTISEMENT

Suporterii, fie că sunt din Asociația Doar Dinamo București, fie că reprezintă Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo, au reușit să țină viu suflul competițional al acestei echipe”.

„Acolo este nevoie de lichidități, de cash-flow. Acum, acești suporteri entuziaști doresc să susțină echipa și financiar, ceea ce pe termen lung nu este realist.

ADVERTISEMENT

Implicarea asociațiilor suporterilor nu poate fi o soluție nici măcar pentru rezolvarea problemelor din trecutul apropiat. S-ar putea să fie cel mai greu leu din istorie acest leu pretins de actualul acționar”, a continuat Nicolae Badea.

„Va fi o paritate de 1 leu la 4,5 milioane de euro, dacă suma datoriilor vehiculate este corectă”, a mai spus Nicolae Badea.

ADVERTISEMENT

„La Dinamo nu a existat niciun plan!”

Nicolae Badea a continuat să vorbească despre situația de la Dinamo și anunță că „alb-roșii” nu au avut niciun plan: „Sunt datori să caute o soluție convergentă, să își spliteze interesele și să găsească parteneri pentru o finanțare viabilă, pe termen lung”.

„Este nevoie de un proiect adevărat, în trepte, nu unul doar enunțat, proiect care necesită între 5 și 7 ani. La Dinamo nu a existat niciun proiect. Nici sportiv, nici managerial, nici de imagine. Nimic”, a mai spus Nicolae Badea.

ADVERTISEMENT