Sport

Nicolae Badea dă o nouă lovitură: a adus la Dinamo un fost campion al României cu CFR Cluj

Echipa lui Nicolae Badea din liga a patra s-a întărit puternic pentru noul sezon și a adus un atacant cu mare experiență care să contribuie la promovarea în Liga 3.
03.08.2022 | 18:47
Nicolae Badea da o noua lovitura a adus la Dinamo un fost campion al Romaniei cu CFR Cluj
Cristi Bud a jucat la CFR Cluj în trei perioade 2010-2013, 2016-2017 și februarie-iulie 2019. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea este noul antrenor al lui Dinamo din Liga a patra, iar fostul golgheter din Liga 1 s-a pus pe transferuri importante.

Cristi Bud a semnat cu Dinamo a lui Nicolae Badea: „Sunt convins că putem face treabă aici”

Cristi Bud a semnat cu Dinamo la 35 de ani, iar atacantul născut la Baia Mare a oferit o reacție pentru gsp.ro: „Am semnat, e adevărat. Sunt la Dinamo din Liga 4”.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui CFR Cluj timp de cinci sezoane are planuri mari în Ștefan cel Mare și a ajuns deja sub comanda lui Andrei Cristea: „Deja plecăm în cantonament și sunt convins că putem face treabă aici”.

Bud a jucat 84 de meciuri pentru CFR Cluj și a marcat 25 de goluri, iar de-a lungul timpului a mai evoluat pentru: Liberty și Bihor Oradea, Gaz Metan Mediaș, Debrecen, Pandurii Târgu Jiu, Milsami, ACS Poli Timișoara sau Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

Cristi Bud a venit liber de contract după ce echipa CS Făurei deținută de Bănel Nicoliță s-a desființat

Bănel Nicoliță a reușit să îl convingă pe Cristi Bud să semneze cu CS Făurei în iarna trecută, însă fostul jucător al FCSB a renunțat la echipă din cauza problemelor financiare.

FANATIK a publicat în exclusivitate imagini cu antrenorul și patronul celor de la Făurei, care bea șampanie și se distrează cot la cot cu vedeta echipei, Cristi Bud.

ADVERTISEMENT

Bud nu a vrut să renunțe la fotbal după desființarea celor de la CS Făurei și după câteva luni a reușit să semneze un nou contract important, chiar dacă este vorba despre o echipă de liga a patra.

Nicolae Badea a vrut să aducă jucători de la Dinamo din Liga 2

Nicolae Badea a încercat să dea mai multe lovituri în această vară, iar Andrei Cristea a dezvăluit că și-a dorit mai mulți jucători de la Dinamo din Liga 2: „Am văzut mai mulți, să sperăm că ajungem la o înțelegere. Sunt tineri de viitor, de fapt, vreau să fac un mix între puști și jucătorii cu experiență. Sunt discuții, de fapt, au fost, vedem, vedem. Nu știm situația lor deocamdată, ce planuri au.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să intru în polemici, fiecare are propriile păreri, fiecare echipă are locul ei. Noi vrem să ne ținem de drumul nostru. Și nu caut polemici. Să fie și ei, să fim și noi… Sper ca tradiția clubului Dinamo să meargă mai departe și să cunoască din nou marile victorii”, a spus antrenorul conform GSP.

ADVERTISEMENT