Fotbal intern

Nicolae Badea se înfige iar în “beregata” lui Ionuț Negoiță! L-a dat în judecată și îi cere cât îi plătea Becali pe Nistor!

02.10.2018 | 14:24
Nicolae Badea se infige iar in beregata lui Ionut Negoita La dat in judecata si ii cere cat ii platea Becali pe Nistor
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al lui Dinamo, Nicolae Badea, continuă procesele cu Ionuț Negoiță. Recent, Badea l-a dat în judecată și îi cere o sumă importantă lui Negoiță.

FANATIK.RO a aflat de ce a apelat boss-ul de la Computerland la această măsură împotriva șefului de la RIN.

ADVERTISEMENT

Jumătate de milion de euro îi cere Nicolae Badea lui Ionuț Negoiță! L-a dat deja în judecată

Fostul președinte al lui Dinamo București, prin Computerland, s-a adresat Judecătoriei Sectorului 3 și l-a chemat în instanță pe debitorul Ionuț Negoiță. Conform informațiilor noastre, motivul îl reprezintă plata unor penalități la suma de 2.000.000 de euro, pe care Negoiță i-a achitat-o lui Badea, drept contravaloare pentru acțiunile acestuia la Dinamo, cu o întârziere de 5 ani!

În procesul ce va avea primul termen pe 11.10.2018, actualului investior din Ștefan cel Mare i se impută suma de 2,4 milioane de lei, adică puțin peste 500.000 de euro. Ca o ironie a sorții, această sumă a fost refuzată de Negoiță de curând de la Gigi Becali, care era dispus să i-o dea pentru transferul lui Dan Nistor! În pachetul lui Becali mai intra și albanezul Kamer Qaka.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2018, Badea câștigase, tot la Judecătoria Sectorului 3, procesul pentru recuperarea celor 2.000.000 de euro de la Negoiță pentru cele 92% din acțiunile clubului Dinamo preluate de șeful de la RIN, de la SC FC Dinamo 1948 SA, în 2013.

Ce spune Badea: “Ce să mai înțeleg cu atâția șefi la Dinamo?”

Contactat de FANATIK.RO, Nicolae Badea a avut o reacție ironică: “Probabil că trebuia să îi intentez proces domnului Drăghia, că el am înțeles că e patronul lui Dinamo. Până la urmă, însă, am rămas tot la domnul Negoiță… Recunosc, la sugestia presei, unde am citit că patronul Negoiță nu e în țară… că patronul Negoiță a micșorat salariile… că patronul Negoiță a hotărât transferurile… că patronul Negoiță nu e la RIN când îl caută domnul Nistor… Deci, ce să mai înțeleg și cu atâția șefi la Dinamo?“.

ADVERTISEMENT

Contactat telefonic, Ionuț Negoiță a refuzat să comenteze în vreun fel procesul cu Nicolae Badea: “După cum știți, eu nu mai dau declarații de nici un fel. Nici legat de club, nici de probleme personale“.

2.000.000 de euro i-a plătit Ionuț Negoiță lui Nicolae pentru acțiunile de la Dinamo