Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Nicolae Badea spune adevărul despre vânzarea lui Dinamo: „Apăruse o depreciere continuă a managementului clubului!”. Video Exclusiv

Nicolae Badea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre vânzarea lui Dinamo, subiectul momentului în fotbalul românesc.
28.02.2023 | 13:48
Nicolae Badea spune adevarul despre vanzarea lui Dinamo Aparuse o depreciere continua a managementului clubului Video Exclusiv
Nicolae Badea a explicat motivele pentru care a ales să se implice pentru salvarea lui Dinamo. Sursă foto: Colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris în exclusivitate despre preluarea pachetului majoritar la Dinamo 1948 de către grupul Red&White, poate cel mai important eveniment din fotbalul românesc în ultima perioadă. O tranzacție care dă din nou speranțe fanilor dinamoviști, după ce clubul ajunsese într-o situație foarte grea.

Nicolae Badea, despre situația în care se afla Dinamo în ultima perioadă, înainte de a fi preluată de grupul Red&White: “Vorbim de o depreciere a calității managementului”

Nicolae Badea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre noul proiect de la Dinamo și a explicat motivele pentru care s-a implicat în salvarea clubului. Calitatea din ce în ce mai scăzută a managementului de la club l-a făcut pe Badea să simtă nevoia să se implice mai activ.

ADVERTISEMENT

“Cred că lucrul ăsta trebuia să se întâmple. Mai bine mai târziu decât niciodată. Pentru că Dinamo este într-o situație extrem de dificilă de mai mulți ani. E adevărat că suporterii au reușit să susțină și moral și financiar o parte din activitatea clubului, dar este evident că lucrurile nu puteau să fie de durată.

Cu atât mai mult cu cât vorbim și de o depreciere a calității managementului la Dinamo. Nu mă refer doar la managementul sportiv, ci și la managementul executiv al clubului. Și nu e vorba de administratorul special Vlad Iacob… Eu cred că preluarea pachetului majoritar de către Red&White a fost un lucru studiat de firma respectivă, nu a venit întâmplător.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Nicolae Badea, despre eforturile pe care le-a făcut pentru ca Dinamo să își schimbe acționariatul: “Primul motiv pentru care am ales să mă implic este cel sentimental”

Și s-a făcut după o evaluare poate nu completă, dar oricum atentă și diligentă. Este adevărat că am avut o implicare în sensul convingerii părților. Această tranzacție a mai fost încercată, dar eșuase. Nereușită și pentru că la nivelul administrării judiciare, lucrurile nu au fost abordate profesional.

Mai degrabă un hei-rup în spatele unor afirmații repetate că ‘avem investitor, am găsit, îl convingem, nu îl convingem’. Am încredere că va fi un restart în sensul serios al cuvântului, al reclădirii clubului. Primul motiv pentru care am ales să mă implic este cel sentimental.

ADVERTISEMENT

Al doilea este legat de faptul că FC Dinamo este structura sportivă din care s-a născut Dinamo 1948 în 2005 și este încă acționar în această societate pe acțiuni. Pe de altă parte, din momentul în care am contestat planul de reorganizare pe care l-am considerat în egală măsură și nerealist și samavolnic, era firesc să îmi aduc o contribuție la înțelegerea celor două părți, respectiv la preluarea pachetului majoritar de către Red&White. 

Nicolae Badea, sincer în privința situației în care se afla clubul său de suflet: “Sentimentul că Dinamo a ajuns prea jos îl am de mai demult

Sentimentul că Dinamo a ajuns prea jos îl am de mai demult, Că l-am recunoscut sau nu recunoscut public, e o altă problemă. Dar sentimentul era asociat cu o realitate, nu era o ficțiune. Din punctul ăsta de vedere, este datoria dinamoviștilor să facă fiecare ceva mai mult decât a făcut”, a declarat Nicolae Badea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Cadou de început de primăvară! Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT