News

Nicolae Bănicioiu i-a acordat primul ajutor lui Mihai Tudose, după infarct! Mesajul lui Victor Ponta

26.03.2019 | 18:26
Victor Ponta, mesaj după ce Mihai Tudose a făcut infarct!

Victor Ponta a lăsat un mesaj în mediul online despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose și despre cum au intervenit colegii lui în clipele grele pentru fostul premier. Nicolae Bănicioiu a fost cel care i-a acordat primul ajutor, înainte ca echipajele medicale să sosească la fața locului. Mihai Tudose a fost transportat de urgență la Institului de Boli Cardiovasculare “C.C.Iliescu” din București. Potrivit Sorinei Pintea, acesta a suferit un infarct miocardic masiv.

Mesajul lui Victor Ponta, după ce Mihai Tudose a suferit un infarct!

Victor Ponta a lăsat un mesaj, pe o rețea de socializare, unde își exprimă încrederea în medicii care îl tratează pe Tudose, concluzionând cu faptul că îl așteaptă repede înapoi. „Sunt convins că Mihai va fi bine. Eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine (din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi). Mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă.

Am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine. Îl așteptăm toți pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomania care are mare încredere și mare nevoie de el!”, a scris sursa citată. Ponta a fost cel care l-a însoțit la spital pe fostul premier după ce i s-a făcut rău.

Victor Ponta, mesaj după ce Mihai Tudose a făcut infarct
Victor Ponta, mesaj după ce Mihai Tudose a făcut infarct

Mihai Tudose, dus de urgență la spital

Fostul premier a suferit un infarct miocardic masiv, potrivit ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Medicii au decis ca acesta să fie operat de urgență, astfel că i s-au montat două stenduri pentru ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească.  La momentul actual, acesta este conștient și cooperează. Mihai Tudose a fost premier, în perioada iunie 2017-ianuarie 2018, al Partidului Social Democrat și a trecut la partidul Pro România, condus de Victor Ponta.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri