Life

Nicolae Botgros a răbufnit: “Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta”. Ce i s-a întâmplat

Nicolae Botgros a răbufnit. Ce i s-a întâmplat îndrăgitului dirijor de peste Prut. “Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta?”, sunt cuvintele sale.
21.05.2024 | 17:35
Nicolae Botgros a rabufnit Cum sa mai crezi ca suntem cineva in lumea asta Ce i sa intamplat
Ce i s-a întâmplat dirijorului. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Maestrul Nicolae Botgros a răbufnit după ce a avut parte de o întâmplare neplăcută, la început de săptămână. Artistul de peste Prut a relatat totul pe rețelele de socializare, stârnind uimire printre fanii săi.

Ce i s-a întâmplat lui Nicolae Botgros

Nicolae Botgros s-a revoltat după ce a stat la vama Albița, pentru a trece din România în Republica Moldova, prea mult și nimeni nu îl băga în seamă, pentru a-i oferi o explicație cu privire la timpul îndelungat. Dirijorul a așteptat peste două ore la coadă, în timp ce alți colegi de breaslă erau lăsați să treacă înaintea sa.

ADVERTISEMENT

Artistului i se pare nedrept cum a fost tratat, având în vedere statutul său și al formației sale. A mărturisit că mai mereu se confruntă cu o astfel de situație la vamă și de multe ori este nevoit să se roage pentru a trece, căci are evenimente unde este așteptat.

”Am ajuns unde am ajuns. Orchestră Națională “Lăutarii“, lăudată de toți cetățenii, de toți diplomații, demnitarii de la noi, cât și din partea cealaltă de Prut. Recent, venind de la un mare concert de la București, succes de nu mai încape în noi și stăm la vama de 2 ore și ceva, fără să ne intrebe cineva, măcar un cuvânt.

ADVERTISEMENT

Cum să mai crezi că suntem cineva în lumea asta, dacă nu ne ia în seamă nimeni, și asta nu e prima oară, de multe ori suntem ajutați, mai bine spus, noi ne rugăm de cineva să ne ajute, dar așa nu se mai poate.

Noi avem de lucrat foarte mult peste Prut și avem deja probleme mari, că nu se mai poate de răbdat . Eu trebuie de fiecare dată să mă rog pentru a trece frontiera, la diferiți vameși, polițiști de frontieră (…)”, a scris Nicolae Botgros pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros, pus să aștepte la coadă, la vamă, în timp ce alte autocare erau lăsate să treacă înaintea lui

Nicolae Botros a mai precizat că el și colegii lui din trupă erau nevoiți să aștepte, în timp ce priveau la alte autocare cum erau lăsate să meargă mai departe, inclusiv un autocar cu alți muzicanți.

” (…) Între timp, au trecut câteva autocare fără rând (autocare de cursă) a mai trecut și un alt autocar cu muzicanți (orchestră) de la noi din țară și au trecut repede, ca pușca, fără probleme. Noi mai aveam încă 2 autocare în față. (…)”, a mai detaliat dirijorul.

ADVERTISEMENT

Poliția de Frontieră Iași a reacționat după ce Nicolae Botgros s-a plâns

Reprezentanții Poliției de Frontieră Iași au oferit o explicație cu privire la nemulțumirea maestrului. Au justificat pentru newsmaker.md că atât durează formalitățile la o frontieră, iar Nicolae Botgros nu a prezentat vreun document care să necesite urgentarea controlului.

”În cazul de față, persoana care s-a prezentat la control nu deține pașaport de serviciu sau diplomatic, fapt pentru care, în conformitate cu Codul Frontierelor Schengen, nu poate efectua controlul de frontieră în regim prioritar”, potrivit Poliției de Frontieră Iași.

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României