Life

Nicolae Botgros, în lacrimi la mormântul soției: “A fost puterea mea”. Lidia Bejenaru ar fi împlinit 69 de ani

Zi grea pentru dirijorul Nicolae Botgros. Soția sa, Lidia Bejenaru, care a murit de cancer, după mai multe intervenții chirurgicale, ar fi împlinit marți, 3 mai, 69 de ani.
03.05.2022 | 14:26
Nicolae Botgros in lacrimi la mormantul sotiei A fost puterea mea Lidia Bejenaru ar fi implinit 69 de ani
Nicolae Botgros a mers la mormântul soției sale de ziua ei. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

La 10 luni de la moartea soției sale, Lidia Bejenaru, dirijorul Nicolae Botgros, în vârstă de 69 de ani, s-a dus la mormântul acesteia, pentru a-i aprinde o lumânare, dar și pentru a se reculege, alături de familie și de un grup de prieteni.

Soția lui Nicolae Botgros ar fi împlinit 69 de ani pe data de 3 mai

Dirijorul Nicolae Botgros trece prin clipe foarte grele. Soția sa, Lidia, care s-a stins din viață după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, ar fi împlinit vârsta de 69 de ani. Diagnosticată cu cancer la colon, interpreta de muzică populară a suferit nu mai puțin de 12 intervenții chirurgicale înainte să piară.

ADVERTISEMENT

Artistul nu și-a revenit nici acum după moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Spune însă că a făcut tot ce a depins de el pentru a o salva.

Atât el, cât și fiul lor, Cornel, i-au fost aproape Lidiei Bejenaru în ultimele luni de viață, iar marți, 3 mai, a plâns-o la mormânt, unde i-a dus flori și i-a aprins o lumânare.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine și familia mea este foarte dureros. Este un moment foarte greu. Mă aflu la mormântul soției mele, Lidia. Este foarte multă lume… Astăzi ar fi fost ziua ei de naștere. Soția mea ar fi împlinit vârsta de 69 de ani dacă mai trăia. Știu că am făcut tot posibilul să o salvez, tot ce a depins de mine”, a declarat, pentru FANATIK, dirijorul Orchestrei Lăutarii de la Chișinău, Nicolae Botgros.

”Puterea mea a fost soția mea”

Artistul nu s-a gândit nicio clipă că o va pierde pe femeia care i-a fost alături 49 de ani. Nicolae Botgros consideră că cea care i-a dat putere pe parcursul anilor a fost nimeni alta decât soția lui, cântăreața de muzică populară Lidia Bejenaru, care a murit în iulie 2021.

ADVERTISEMENT

”În două săptămâni a avut trei operaţii grele și a plecat dintre noi! În total a avut 12 intervenţii. Credeam că va trăi. Nu m-am gândit o clipă că o voi pierde și nici acum nu am trecut peste acest aspect. Puterea mea a fost soția mea. Acum ea este în pământ! Am trăit frumos amândoi”, a declarat, pentru FANATIK, dirijorul Nicolae Botgros.

Ce decizie radicală a luat dirijorul la o lună de la moartea Lidiei Bejenaru

Nicolae Botgros a luat o decizie radicală la numai o lună de la moartea soției sale. Dirijorul a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de Facebook, după ce Lidia Bejenaru a încetat din viață.

ADVERTISEMENT

Devastat de moartea neașteptată a partenerei de viață, dirijorul a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere. Botgros a publicat un mesaj prin care își exprimă recunoștința față de cei care îl admiră, dar a făcut și un anunț important.

Dirijorul își propusese, la momentul respectiv, să se exprime doar prin muzică și a decis să nu mai fie activ pe internet.

”Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, ‘ȘI’ Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite….de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,
Nicolae Botgros”, scria artistul pe pagina de Facebook. Între timp, dirijorul Nicolae Borgros și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare.

 

 

 

ADVERTISEMENT