Life

Nicolae Botgros, mărturii emoționante despre fiica lui secretă. E pentru prima dată când vorbește deschis 

28.09.2020 | 12:18
Nicolae Botgros marturii emotionante despre fiica lui secreta E pentru prima data cand vorbeste deschis
Dirijorul Nicolae Botgros a făcut mărturii emoționante despre fiica lui considerată secretă
ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros a făcut câteva declarații foarte neașteptate. Artistul de muzică populară și-a deschis sufletul și a oferit mărturii emoționante despre fiica lui secretă.

De curând s-au împlinit aproximativ 2 ani de când cântărețul de renume a decis să își ia viața de la capăt și să își întemeieze o familie cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, artistul popular are cu aceasta o fiică, după ce a divorțat. Existența micuței lor a fost ținută în mare secret, în urmă cu câțiva ani. În prezent, Nicolae Botgros le-a și arătat-o tuturor pe fiica lor considerată secretă.

Nicolae Botgros face dezvăluiri neștiute despre fiica secretă. Dirijorul și-a deschis sufletul pentru prima oară

Solistul popular este și dirijor, fiind originar din Republica Moldova. Într-un interviu acordat de curând pentru un post de televiziune din Chișinău a vorbit foarte deschis despre cum este în prezent viața lui ca tătic de fată.

ADVERTISEMENT

Acesta mai are din căsnicia anterioară un fiu, iar el și mama băiatului său au decis să pună capăt mariajului. Totul a coincis cu momentul în care solistul a aflat că va deveni tată iarăși.

Nicoleta, fetița lui a reprezentat o bucurie imensă, dar din câte se pare nu a dorit să o expună la început deloc în fața curioșilor.

ADVERTISEMENT

În momentul actual, însă, lucrurile s-au mai schimbat și contul de Facebook al lui Nicolae Botgros e împânzit cu imagini cu el și micuța.

Nicolae Botgros, mărturii emoționante despre fiica lui secretă. E pentru prima dată când vorbește deschis 
Nicoleta, fiica artistului popular, pare să îi fi completat acestuia viața în mod armonios

“Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou!

ADVERTISEMENT

Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”, a povestit solistul Nicolae Botgros, potrivit celor de la Libertatea.

ADVERTISEMENT