Life

Nicolae Botgros, mărturisiri dureroase la două luni după ce și-a pierdut soția: „Îmi vine să țip la cer!”

Nicolae Botgros a făcut mărturisiri dureroase, la două luni de la moartea Lidiei Bejenaru, soția lui, răpusă de o boală gravă.
25.09.2021 | 15:03
Nicolae Botgros marturisiri dureroase la doua luni dupa ce sia pierdut sotia Imi vine sa tip la cer
ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros a făcut mărturisiri dureroase, la două luni de când soția lui, Lidia Bejenaru, s-a stins din viață. Artista a fost răpusă de o boală incurabilă, cancerul la colon, de care suferea de ceva timp.

Dirijorului îi este greu să treacă peste pierderea celei care i-a fost parteneră de viață timp de 50 de ani. Acesta a vorbit despre suferința pe care o simte și acum, la câteva săptămâni de la tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros, mărturisiri dureroase, la două luni de la moartea Lidiei Bejenaru

Nicolae Botgros a făcut câteva mărturisiri dureroase în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu. Artistul suferă foarte mult după pierderea soției, la două luni de când aceasta a fost răpusă de cancerul la colon.

Dirijorul nu s-a gândit că partenera lui de viață ar putea deceda atât de devreme. Lidia Bejenaru a suferit trei intervenții chirurgicale în doar două săptămâni, iar decesul ei a șocat pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros și-a imaginat că cea care i-a fost soție jumătate de secol se va întoarce acasă după operație. Artistul spera că se va vindeca de boala incurabilă care i-a luat viața.

Dirijorului îi este greu și acum să vorbească despre pierderea suferită  Acesta simte că nu mai are putere deloc, din moment ce soția era „puterea” lui.

ADVERTISEMENT

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu ne dă har, ne dă dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ.

Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, a declarat Nicolae Botgros la Exclusiv VIP de la Prima TV.

Ce spunea Nicolae Botgros despre pierderea soției

În urmă cu câteva săptămâni, Nicolae Botgros a făcut declarații despre moartea Lidiei Bejenaru. Acesta spunea, la acel moment, că se simte singur și mult mai sărac, acum că femeia care i-a fost alături atât de mult timp a trecut în neființă.

Cei doi se cunosc din adolescență și au petrecut împreună jumătate de secol. Moartea solistei a fost un șoc pentru el.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut.

Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, spunea Nicolae Botgros.

ADVERTISEMENT