Life

Nicolae Botgros, prima apariție publică de la moartea Lidiei Bejenaru. Artistul este de nerecunoscut după pierderea soției

Nicolae Botgros a avut prima apariție publică de când a murit soția lui, Lidia Bejenaru. Artistul este de nerecunoscut.
24.08.2021 | 15:20
Nicolae Botgros prima aparitie publica de la moartea Lidiei Bejenaru Artistul este de nerecunoscut dupa pierderea sotiei
Nicolae Botgros, prima apariție publică de la moartea Lidiei Bejenaru. Artistul este de nerecunoscut după pierderea soției. Sursa foto: zdg.md
ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros a avut prima apariție publică de la moartea soției, Lidia Bejenaru. Dirijorul este acum de nerecunoscut, lucru pe care l-au observat și fanii.

Partenera de viață a lui Nicolae Botgros s-a stins din viață la finalul lunii trecute. Artistul a trecut prin momente cumplite după acest eveniment tragic, mai ales că cei doi aveau deja 50 de ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros, prima apariție publică de la moartea Lidiei Bejenaru. Artistul este de nerecunoscut după pierderea soției

Nicolae Botgros a avut prima apariție publică de la moartea Lidiei Bejenaru. Artistul este de nerecunoscut, dată fiind perioada grea pe care o traversează de aproape o lună.

Interpreta de muzică populară a murit din cauza cancerului de colon, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Artista a suferit trei intervenții chirurgicale în doar o săptămână.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros a fost devastat de moartea partenerei sale de viață și încearcă să se vindece. Pierderea soției a fost o lovitură grea pentru el, după jumătate de secol petrecut împreună.

Dirijorul și-a reluat activitatea muzicală, dovadă fiind fotografia postată de Constantin Enceanu pe rețelele sociale. Alături de el și de alți artiști, Nicolae Botgros a participat la un eveniment.

ADVERTISEMENT

„Alături de Maestrul, Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău, la o nuntă frumoasă din Constanța”, a scris Constantin Enceanu pe pagina de Facebook.

Constantin Enceanu și Nicolae Botgros, împreună la o nuntă
Constantin Enceanu și Nicolae Botgros, împreună la o nuntă. Sursa foto: Facebook

Internauții au observat schimbarea marelui artist, la aproape o lună de la moartea Lidiei Bejenaru.

ADVERTISEMENT

„Nu mai este maestrul Botgros cum era înainte de a muri soția. D-zeu să îl întărească și să-i dea sănătate și liniște sufletească”, a fost comentariul unui fan, iar interpretul de muzică populară a răspuns.

„Este normal, a trăit cu doamna o viață de om!”, a scris Constantin Enceanu.

Internauții i-au transmis lui Nicolae Botgros gânduri bune și îl felicită pentru faptul că încearcă să meargă mai departe, un prim pas fiind reluarea activității muzicale.

Nicolae Botgros s-a mutat cu fiul său

După moartea soției, Nicolae Botgros s-a mutat alături de fiul lui, Corneliu. Dirijorul nu mai putea suporta să stea singur în casa unde a trăit cinci decenii cu soția lui.

„Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (n.r. nepotul lui Nicolae Botgros), plânge.

Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia”, a declarat artistul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT