Pe olteni i-a luat valul de Sărbători: “Luăm campionatul!”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
07/12/2017, 09:51
Pe olteni i-a luat valul de Sărbători: “Luăm campionatul!”

CSU Craiova chiar vrea să câştige titlul în Liga 1 Betano! După ce în sezonul precedent evitau mereu să vorbească de acest lucru, acum elevii lui Devis Mangia spun răspicat că obiectivul lor principal este victoria finală în campionat. Ultimul care a făcut-o a fost portarul Nicolae Calancea, care i-a cerut acest lucru chiar lui Moş Nicolae! 

Goal-keeper-ul din Republica Moldova a mers pentru a împărţi cadouri unor copii nevoiaşi din Craiova, împreună cu soţia. “Cât timp sunt în stare să fac ceva, să aduc un zâmbet unui copil, o sa o fac cu mare drag. Facem lucrul ăsta în fiecare an şi ne-am dorit anul acesta să o facem aici, la Craiova, unde ne-am şi stabilit”, a spus Calancea pentru Protv. 

Nicolae Calancea spune că oltenii atacă titlul

Nicolae Calancea spune că vrea să-şi păstreze poarta intactă în cât mai multe meciuri din acest sezon de Liga 1 Betano şi spune de ce crede că el şi colegii săi pot să dea lovitura şi să “fure” titlul de la CFR şi FCSB, principalele adversare în lupta pentru câştigarea campionatului. 

“As vrea sa nu primesc nimic în mănuşi, să nu mai iau goluri! Avem forţa să câştigăm campionatul, am demonstrat-o pe tot parcursul acestui sezon”, a spus portarul moldovean. Craiova se află în acest moment pe poziţia a treia în clasament, cu 39 de puncte după 20 de etape. Liderul CFR Cluj este la şapte puncte distanţă, iar pe doi este FCSB, cu 41 de puncte. 

 

Închide ×