Fotbal intern

Nicolae Calancea, situaţie de coşmar la Craiova. De cine depinde soarta lui!

22.09.2018 | 19:48
Nicolae Calancea situatie de cosmar la Craiova De cine depinde soarta lui
ADVERTISEMENT

Nicolae Calancea, situaţie de coşmar la Craiova. Fostul portar titular al celor de la CS Universitatea Craiova a ajuns acum să apere meci de meci în Liga 3 pentru echipa a doua a oltenilor pregătită de Dragoş Bon după ce Devis Mangia l-a anunţat că nu mai intră în planurile sale.

Italianul Mirko Pigliacelli a devenit portarul numărul unu al oltenilor, iar golakeeperul titular din sezonul trecut, Nicolae Calancea, 32 de ani, nu a mai intrat în vederile antrenorului principal, Devins Mangia, încă de la începutul pregătrii, pentru startul actualului campionat. Gafele făcute pe finalul meciurile din play-off l-au costat enorm. Astfel că, goalkeeperul moldovean a fost trimis la echipa a doua, acolo unde apără meci de meci în Liga 3. Însă situaţia respectivă nu îi convine sub nici o formă, iar acesta speră că cel târziu în iarnă va reuşi să plece la o altă echipă. Însă Calancea mai are contract cu oltenii până pe 30.06.2020.

ADVERTISEMENT

Nicolae Calancea vrea să plece de la Craiova!

Cum situaţia în care a ajuns nu îi convine deloc lui Nicolae Clancea, FANATIK.RO a aflat că în ajutorul acestuia doreşte să sară chiar fostul său antrenor din Bănie, Gigi Mulţescu. Tehnicianul în vârstă de 66 de ani se află acum la cârma Astrei şi doreşte să îl aducă la echipa sa pe portarul moldovean. Însă conducerea i-a transmis noului tehnician al giurgiuvenilor că până nu îl vor vinde pe Iliev, cel târziu în această iarnă, nu pot să îl aducă deloc în locul său pe Calancea. Astfel că portarul oltenilor de la echipa a doua trebuie să mai aştepte o perioadă.

Nicolae Calancea a mai fost dorit în ultimul timp şi de FC Voluntari, dar în cele din urmă conducerea ilfovenilor a ales să îl transfere pe Andrei Vâtcă. Între timp portarul moldovean îşi face treaba foarte bine la CSU Craiova 2, acolo unde antrenorul principal Dragoş Bon este mulţumit de prestaţiile pe care le are fostul goalkeeper titular al formaţiei lui Devis Mangia. Nicolae Calancea semnat cu CS Universitatea Craiova în 2016, iar la începutul anului 2017 şi-a prelungit contractul cu gruparea din Liga 1 din Bănie pentru o perioadă de încă trei ani. Dar între timp lucrurile au mers foarte prost pentru el după ce Mulţescu a părăsit gruparea oltenilor din Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT
Gigi Mulţescu pe banca tehnică în timpul unui meci din Liga 1
Gigi Mulţescu pe banca tehnică în timpul unui meci din Liga 1

40 de partide a apărat Calancea pentru Craiova

20 de meciuri a apărat Calancea pentru naţionala Moldovei