Fotbal intern

Nicolae Carnat, transfer la CFR Cluj! A semnat. Câţi bani primeşte Sepsi Sfântu Gheorghe şi ce fotbalist a intrat în afacere. Update exclusiv

05.10.2020 | 21:41
Nicolae Carnat transfer la CFR Cluj A semnat Cati bani primeste Sepsi Sfantu Gheorghe si ce fotbalist a intrat in afacere Update exclusiv
Nicolae Carnat, transfer de ultimă oră la CFR Cluj! Câţi bani primeşte Sepsi Sfântu Gheorghe (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

CFR Cluj se mişcă pe piaţa transferurilor în ultima zi de mercato din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat că formaţia din Gruia vrea să-l transfere pe Nicolae Carnat, fotbalist U21, de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

UPDATE, 5 octombrie, ora 21:42 / FANATIK a aflat că Nicolae Carnat a semnat cu CFR Cluj. Sepsi Sfântu Gheorghe va primi 150.000 de euro şi pe Claudiu Petrila, fotbalist care va fi împrumutat la finalista Cupei României până la finalul sezonului 2020-2021.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 5 octombrie, ora 13:48

FANATIK a aflat că CFR Cluj vrea să-l transfere pe Nicolae Carnat în ultima zi de mercato din România. Fotbalistul de 22 de ani va semna un contract care se va întinde pe următorii patru ani, iar Dan Petrescu îşi aduce un fotbalist pe care îl poate folosi pentru regula U21.

Din informaţiile FANATIK, Sepsi Sfântu Gheorghe urmează să primească 200.000 de euro în schimbul lui Nicolae Carnat, jucător care în trecut a evoluat la formaţia U23 a lui Wolverhampton Wandereres.

ADVERTISEMENT

Cine este Nicolae Carnat, fotbalistul pe care CFR Cluj vrea să-l transfere

Nicolae Carnat joacă din ianuarie 2019 la Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce formaţia covăsneană l-a transferat liber de contract de la Dunărea Călăraşi. Jucătorul născut pe 8 aprilie 1998 este eligibil pentru regula U21 şi poate fi convocat la naţionala de tineret a României.

Format la Academia lui Gică Hagi, fiind adus aici de la Unirea Alba Iulia, Nicolae Carnat a ajuns în 2014 la juniorii lui Wolverhampton. În Anglia a petrecut trei ani şi jumătate, după ce în 2017 a fost trimis sub formă de împrumut la Esbjerg, unde a jucat trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Mijlocaş ofensiv, Nicolae Carnat este evaluat la 450.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com. În actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, fotbalistul de 22 de ani a jucat patru meciuri pentru Sepsi Sfântu Gheorghe. La ultimele două partide, cu FC Voluntari şi FC Argeş, jucătorul nu a fost în lot.

Iasmin Latovlevici, alternativă pentru Camora

FANATIK a anunţat în exclusivitate, încă de pe 2 octombrie, că CFR Cluj vrea să-l transfere pe Iasmin Latovlevici. Dan Petrescu vrea să-l aducă pe fundaşul de bandă pentru a-i dubla postul lui Mario Camora. Nu este prima dată când fostul fotbalist al FCSB se află în atenţia campioanei României.

ADVERTISEMENT

În februarie 2020, FANATIK a anunţat că Iasmin Latovlevici s-a întâlnit cu Marian Copilu, preşedintele lui CFR Cluj. Într-un interviu pentru FANATIK, fundaşul de 34 de ani a confirmat că au existat nişte discuţii amicale cu oficialii campioanei României.

“Au fost niște discuții amicale, așa, dar nimic mai mult. Nimic serios. Ca între prieteni. Chiar dacă ei ar avea nevoie de încă un fundaș stânga”, spunea Iasmin Latovlevici pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT