News

Nicolae Ceaușescu, noi secrete dezvăluite de fostul secretar personal. ”Eu vorbesc despre ceea ce am trăit”

Noi secrete și episoade din perioada lui Nicolae Ceaușescu au fost dezvăluite de fostul secretar personal al dictatorului, Constantin Boștină.
17.07.2021 | 18:15
Nicolae Ceausescu noi secrete dezvaluite de fostul secretar personal Eu vorbesc despre ceea ce am trait
Nicolae Ceaușescu, noi secrete dezvăluite de fostul secretar personal. ”Eu vorbesc despre ceea ce am trăit, alții vorbesc despre ceea ce au auzit”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

La aproape 32 de ani de la căderea regimului comunist din România, Constantin Boștină s-a decis să vorbească  despre anii săi de activitate alături de Nicolae Ceaușescu.

Fostul secretar personal al lui Ceaușescu face dezvăluiri importante despre personalitatea, acțiunile și secretele dictatorului.

ADVERTISEMENT

Toate aceste detalii sunt prezente în cartea ”În ochiul ciclonului”, în care Constantin Boștină prezintă o nouă filă de istorie din perioada comunistă. Vezi AICI când a aflat Nicolae Ceaușescu de invazia din Cehoslovacia și care sunt secretele Tratatului de la Varșovia.

Fostul secretar personal al lui Nicolea Ceaușescu: ”Cunosc foarte multe lucruri așa cum s-au petrecut”

”Am scris această carte pentru că eu, în majoritatea vieții mele, din studenție și până la 1989 am fost fie alături de Nicolae Ceaușescu, fie foarte aproape de el, și cunosc foarte multe lucruri așa cum s-au petrecut ele.

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc despre ceea ce am trăit, alții vorbesc despre ceea ce au auzit”, a declarat Constantin Boștină reporterilor, conform Antena3.

Constantin Boștină a împărtășit cu autorii cărții, Sorin Stănescu și Alice Barbu, detalii despre personalitatea și acțiunile lui Nicolae Ceaușescu Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Află AICI detalii neștiute despre modul în care Nicolae Ceaușescu a fost trădat de Securitate. 

Fostul secretar personal al lui Nicolea Ceaușescu a lansat cartea ”În ochiul ciclonului”

Jurnalistul  Ion Cristoiu a scris o postfață de 100 de pagini pentru această carte lansată de fostul secretar al lui Nicolae Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

”Avem de-a face cu o carte de memorii. Domnul Constantin Boștină a avut o funcție unică și rară. Valoarea deosebită a cărții stă în faptul că Constantin Boștină nu e tendențios.

Încearcă o apreciere a epocii Ceaușescu, ar putea fi acuzat de nostalgie pentru că o contrapune epocii postdecembristă. Sunt foarte multe dezvăluiri în carte”, a spus Ion Cristoiu la evenimentul de lansare al cărții.

De curând, avionul și limuzina cu care se plimba Nicolae Ceaușescu au fost vândute la o licitație. S-a plătit suma de 220.000 de euro.

ADVERTISEMENT