News

Nicolae Ceauşescu şi cele cinci lucruri la care ţinea, indiferent de situaţie. Elena Ceaușescu nu îl însoțea

29.09.2019 | 09:18
Nicolae Ceausescu si cele cinci lucruri la care tinea indiferent de situatie Elena Ceausescu nu il insotea
Nicolae și Elena Ceaușescu, împreună peste tot, nu și la partidele de vânătoare. Sursa foto: adevărul. Colaj: Fanatik

Marius Marinescu, fost membru al Partidului România Mare condus de Vadim Tudor, a oferit detalii nebănuite din viața lui Nicolae și Elena Ceaușescu. Fostul președinte al României avea câteva obsesii de care ținea foarte mult, printre care vânătoarea și băile în piscină. Pe multe dintre aceste obsesii nu le-a împărtășit cu Elena, soția lui.

Nicolae și Elena Ceaușescu, despărțiți la vânătoare

Mai exact, Elena Ceaușescu nu era de acord cu vânătoarea, dar fosta odioasă a țării nu se putea pune cu pofta bărbatului. În timp ce Nicolae Ceaușescu participa la partidele de vânătoare, unde toată lumea trebuia să îi recunoască abilitățile de mare vânător, chiar dacă nu le avea tot timpul, Elena se uita la filme americane acasă.

Rareori Ceaușescu și tovarășii săi erau însoțiți de câte o femeie, iar aceea era Suzana Gâdea, care le gătea bărbaților după ce vânau, căci Elena nu punea mâna pe nimic. Marius Marinescu mai dezvăluie faptul că soțul Elenei Ceaușescu era diabetic în stare accelerată și că pentru a se menține în formă și a păcăli boala făcea 30 de minute de mișcare în piscină zi de zi.

nicolae elena ceaușescu
Elena Ceaușescu nu îi gătea soțului ei, căci cuplul prezidențial avea servitori. Sursa foto: PH Online

Preocupat de faptul că avea diabet, Ceaușescu făcea sport

„Ceaușescu avea cinci obsesii. La toate vilele o să găsim un foișor, el era ”primul vânător” al României. O să găsim peste tot o cramă, un cinematograf, un adăpost anti-aerian și o piscină. Ceaușescu avea un diabet accelerat și în fiecare seară își petrecea 30 de minute în piscină”, a declarat Marius Marinescu pentru dcnews.ro.

„Elenei Ceaușescu i se prezentau filme, în special americane, filme pe care le vedeam și noi. Erau aduse ultimele filme. Asta se întâmpla când el era la vânătoare. Ea trebuia să își acopere timpul pentru că nu gătea, nu făcea curățenie, copii nu veneau în vizită. În toată această casă când el era plecat la vânătoare era o singură femeie. Îi mai ținea de urât Suzana”, a spus Adrian Eugen Cristea, conform aceleiași surse indicate mai sus.