Alegeri 2024

Nicolae Ciucă: ”Dacă votul de dreapta se fragmentează, riscăm să ajungem cu un preşedinte care nu ne reprezintă valorile”

Nicolae Ciucă atrage atenția că dacă votul de dreapta se fragmentează România riscă aibă un preşedinte ”care nu ne reprezintă valorile”. ”Fiecare vot contează enorm”.
04.07.2024 | 17:15
Nicolae Ciuca Daca votul de dreapta se fragmenteaza riscam sa ajungem cu un presedinte care nu ne reprezinta valorile
Nicolae Ciucă: ”Dacă votul de dreapta se fragmentează, riscăm să ajungem cu un preşedinte care nu ne reprezintă valorile” Sursa foto: captură Facebook
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă a declarat, joi, că PNL are puterea de a uni românii şi de a oferi României un preşedinte cu adevărat reprezentativ. Liberalul a atras atenția că dacă votul de dreapta se fragmentează, ”riscăm să ajungem cu un preşedinte care nu ne reprezintă valorile şi interesele”.

”Dacă votul de dreapta se fragmentează, riscăm să ajungem cu un preşedinte care nu ne reprezintă valorile”

După ce coaliţia de guvernare a ajuns la un acord privind calendarul alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, Nicolae Ciucă a subliniat că propunerea PNL s-a dovedit a fi cea potrivită.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că am ajuns la un acord cu privire la data alegerilor şi că acestea vor fi la termen. S-a dovedit că propunerea PNL a fost cea potrivită.

Coaliţia a demonstrat maturitate, iar pentru acest lucru le mulţumesc partenerilor noştri”, a transmis Nicolae Ciucă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ciucă a spus că este un lucru bun că s-a încheiat perioada în care politicienii umpleau mass-media cu dezbaterile despre data alegerilor, în loc să se concentreze pe problemele reale ale oamenilor

În plus, președintele PNL a afirmat că în ciuda tuturor disputelor ”s-a demonstrat că dialogul este soluţia, aşa cum este firesc într-o societate democratică dezvoltată”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Nicolae Ciucă a ținut să precizeze că la următoarele alegeri ”ne vom angaja într-o campanie constructivă, axată pe viziunea noastră pentru ţară şi pentru bunăstarea românilor, mai degrabă decât pe denigrarea adversarilor, aşa cum se obişnuieşte adesea în politică”.

Mai mult, liberalul este de părere că la alegerile prezidențiale românii trebuie să aleagă între cei care alimentează conflictele politice şi folosesc populismul şi egoismul în activitatea lor şi cei care pot aduce ţării o conducere de dreapta.

ADVERTISEMENT

Potrivit liderului liberal, ”în calitate de principal partid de dreapta, PNL are puterea de a uni românii şi de a oferi ţării un preşedinte cu adevărat reprezentativ”.

”Fiecare vot contează enorm. Dacă votul de dreapta se fragmentează, riscăm să ajungem cu un preşedinte care nu ne reprezintă valorile şi interesele – şi nu putem permite asta”, a conchis Nicolae Ciucă.

ADVERTISEMENT