News

Nicolae Ciucă, despre posibilitatea de a pierde șefia PNL: ”Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit”

Nicolae Ciucă a vorbit, luni, despre posibilitatea de a pierde șefia PNL. Premierul a spus că îi este teamă să nu moară neîmpărtășit, și nu că va pierde o funcție.
10.04.2023 | 23:51
Nicolae Ciuca despre posibilitatea de a pierde sefia PNL Mie teama sa nu mor neimpartasit
Nicolae Ciucă nu se teme că își va pierde funcția de președinte al PNL: ”Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Întrebat dacă este îngrijorat că va pierde poziția de președinte al PNL, după rotativă, premierul Nicolae Ciucă a spus că, în acest moment, îi este teamă doar să nu moară neîmpărtășit.

Nicolae Ciucă nu se teme că își va pierde funcția de președinte al PNL: ”Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit”

În debutul acestei săptămâni, Nicolae Ciucă a fost prezent la Timișoara. El a participat la ceremonia de deschidere a Conferinţei Internaţionale ”Smart Diaspora 2023. Diaspora în învăţământ superior, ştiinţă, inovare şi antreprenoriat”, organizată la Sala Operei Naţionale Române din orașul de pe Bega.

ADVERTISEMENT

După eveniment, șeful Executivului a fost întrebat dacă rotativa guvernamentală se va desfășura așa cum este planificat. În legătură cu acest subiect, Ciucă a dat asigurări că evenimentul va avea loc așa cum a fost asumat.

În acest context, jurnaliștii l-au întrebat dacă îi este frică de faptul că ar putea pierde funcția de președinte al PNL în momentul în care nu va mai ocupa funcția de prim-ministru. Premierul în exercițiu a afirmat că are o singură frică, una care nu are nicio treabă cu politica.

ADVERTISEMENT

”Am mai spus-o o dată într-un interviu şi o spun şi acum: mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit. În rest, de ce să-mi fie teamă? De ce să ne fie teamă? Credeţi că pentru cineva anume contează un scaun, o funcţie? Nu.

Contează să ne facem treaba, iar treaba trebuie făcută în aşa fel încât oamenii să simtă că muncim pentru ei. Şi, vizavi de toate celelalte aspecte care au apărut în presă, ele sunt parţial adevărate, pentru că fiecare livrează ceea ce crede şi îi convine că-i este bine.

ADVERTISEMENT

Dacă este să considere cineva că am servit cuiva anume, am servit cetăţenilor României şi României, nu vreunui partid anume”, a declarat premierul, la finalul evenimentului de la Timișoara, notează Agerpres.

Nicolae Ciucă spune că o parte dintre actualii miniștri liberali nu vor face parte din viitorul Guvern

Prim-ministrul Nicolae Ciucă le-a oferit o veste nu tocmai bună colegilor din PNL. El a declarat că o parte dintre miniștrii liberali ai actualului Cabinet nu se vor mai regăsi în viitorul Guvern.

ADVERTISEMENT

Fiecare dintre miniştri va fi evaluat şi fiecare îşi va regăsi poziţia în viitor. Categoric, da (n.r. întrebat dacă unii miniștri PNL din prezent vor dispărea din viitorul Executiv condus de Marcel Ciolacu)”, a afirmat Ciucă.

ADVERTISEMENT