Alegeri 2024

Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL în județul Galați. „Vă cer cel mai bun scor din istoria filialei”

Nicolae Ciucă, la prezentarea candidaților PNL din județul Galați. „Sper ca pe 9 iunie Galaţiul să aibă culoare liberală”
14.05.2024 | 20:55
Nicolae Ciuca la lansarea candidatilor PNL in judetul Galati Va cer cel mai bun scor din istoria filialei
Nicolae Ciucă le-a cerut liberalilor gălățeni să spună „ce face și a făcut PNL, nu ce zice” / Foto: captură, Facebook
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a participat, marți, la lansarea candidaților liberali din județul Galați, alături de secretarul general al partidului, Lucian Bode, de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan, de europarlamentarul Dan Motreanu și de alți lideri locali și naționali.

Nicolae Ciucă: „Importante sunt faptele noastre”

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a participat, marți, la lansarea candidaților liberali în județul Galați, alături de prim-vicepreședintele Rareș Bogdan, de secretarul general al partidului Lucian Bode și de alți lideri marcanți ai PNL la nivel local.

ADVERTISEMENT

În riscursul său, președintele Nicolae Ciucă le-a cerut membrilor „să meargă din ușă în ușă” pentru a le explica oamenilor „faptele” PNL, nu vorbele.

„Importante sunt faptele noastre. Important este exact ceea ce trebuie să facă orice om de administraţie şi orice politician care îşi asumă să facă ceva pentru oameni. Atunci fă toate acestea cu suflet, cu dăruire, pentru că înapoia noastră rămân faptele.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de dvs să mergeţi din uşă în uşă, din stradă în stradă, la prieteni, alături de toţi cei care au făcut lucruri în viaţa lor şi să spuneţi ce face PNL, nu ce zice. Ce face şi ce a făcut”, a declarat liderul liberalilor.

„Sper ca pe 9 iunie Galaţiul să aibă culoare liberală”

Ciucă a spus ca localitățile unde există administrație liberală să fie „date exemplu” și că are deplină încredere în echipa PNL care, speră el, va asigura, după alegerile din 9 iunie, „culoarea liberală” în Galați.

ADVERTISEMENT

„Daţi-le exemplele localităţilor din ţară unde avem adminsitraţie liberală, unde se vede clar diferenţa. E doar o chestiune de mesaj de la om la om. Nu ne trebuie altceva. Eu am încredere în tot ceea ce au reuşit să realizeze în această echipă liberală şi George Stângă, şi George Scarlat şi Onuţ Atanasiu şi domnul Victor Paul Dobre, toţi cei care la un moment dat au asigurat Galaţiului o anumită culoare, culoarea liberală. Eu așa am cunoscut Galațiul. Sper ca pe 9 iunie Galaţiul să aibă culoare liberală”, a îndemnat Nicolae Ciucă.

Totodată, liderul liberalilor a cerut filialei Galați „să asigure cel mai bun scor din istoria sa, pentru a putea în continuare ca PNL să îşi asume rolul de garant al libertăţii, echilibrului și coerenței guvernamentale”.

ADVERTISEMENT

„E posibil, domnule preşedinte? Să vedem. Închei: Pe 9 iunie seara, dincolo de bucuria victoriei, vreau foarte mult să ne bucurăm de coerenţa şi continuare programelor noastre de sprijin a familiilor, a comunităţilor, de construirea unei Românii puternici pentru o Europă unită. Vă mulțumesc”, a încheiat Ciucă.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților