Alegeri 2024

Nicolae Ciucă, solidar cu elevii la examenele de Bacalaureat. „Urez mult succes tuturor celor care susțin în aceste zile examenele”

Nicolae Ciucă, mesaj pentru 134.000 de tineri care încep, de luni, examenele de Bacalaureat. „Curaj și încredere în voi!”
17.06.2024 | 13:52
Nicolae Ciuca solidar cu elevii la examenele de Bacalaureat Urez mult succes tuturor celor care sustin in aceste zile examenele
Nicolae Ciucă spune că fiecare elev „are potențialul să reușească” la Bacalaureat / Foto: Inquam Photos, Alex Nicodim
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a transmis, luni, un mesaj în sprijinul elevilor, cu ocazia începerii examenului de Bacalaureat, spunând că este de datoria politicienilor să le asigure, în țară, condiții de studiu și oportunițăți pentru viitor.

Nicolae Ciucă: „Fiecare are potențialul să reușească”

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a transmis, luni, un mesaj de sprijin pentru elevi, în prima zi în care începe prima sesiune a examenului național de bacalaureat, subliniind acest pas important pentru 134.000 de tineri din România.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, peste 134.000 de tineri din întreaga țară încep examenul de Bacalaureat, un moment important în viața fiecăruia dintre ei. Fiecare are potențialul să reușească și să își îndeplinească visurile, iar acesta este doar începutul unei călătorii pline de provocări, dar și de împliniri”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina sa Facebook.

Președintele PNL le-a urat succes tuturor tinerilor, spunând că guvernații trebuie să facă eforturi să le asigure tinerilor oportunități pentru a-și continua studiile și a-și putea începe drumul în viață și pentru o carieră așa cum își doresc.

ADVERTISEMENT

„Datoria noastră este să asigurăm aici, în România, oportunitățile de care elevii au nevoie pentru a continua să studieze și să își construiască un viitor așa cum și-l doresc. Urez mult succes tuturor celor care susțin în aceste zile examenele. Curaj și încredere în voi!”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

Evaluarea competențelor

Potrivit Ministerului educației, începând de luni, 17 iunie, și până la 27 iunie, vor avea loc probele de evaluare a competențelor (competențe lingvistice de comunicare orală în limba română, limba maternă, o limbă de circulație internațională, competențe digitale), în cadrul primei sesiuni a examenului national de Bacalaureat.

ADVERTISEMENT

„Potrivit datelor înregistrate și furnizate de comisiile județene/comisia ISMB de organizare a examenului, peste 134.000 de candidați (119.000 din promoția curentă și 15.000 din seriile anterioare) sunt așteptați să susțină examenul în această sesiune (toate probele sau, în funcție de rezultatele obținute în sesiunile anterioare și recunoscute ca atare, doar probele nepromovate)”, precizează ministerul.

Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!