Alegeri 2024

Nicolae Ciucă, susținut și de rezerviști în „misiunile politice”. „Știu că datoria lor este serviciul pentru România și români”

Nicolae Ciucă, întâlnire cu rezerviștii, la Palatul Parlamentului. „Mă onorează susținerea camarazilor mei în toate misiunile politice”
18.06.2024 | 22:55
Nicolae Ciuca sustinut si de rezervisti in misiunile politice Stiu ca datoria lor este serviciul pentru Romania si romani
Nicolae Ciucă spune că este onorat de susținerea foștilor camarazi, inclusiv politică / Foto: Facebook, PNL
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat, marți, că s-a întâlnit cu reprezentanți ai asociațiilor de militari rezerviști și cu cei aflați în retragere, aceștia venind din Dolj și vizitând Palatul Parlamentului. „Mi-am revăzut, cu drag, foști colegi pe care i-am avut alături mulți ani și de care mă leagă amintiri plăcute din perioada începuturilor mele ca militar”, a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă: „Mi-am revăzut, cu drag, foști colegi pe care i-am avut alături mulți ani”

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat, marți, că mai mulți militari din Dolj, aflați în rezervă și în retragere, au vizitat Palatul Parlamentului, ocazie cu care s-a întâlnit cu aceștia. Unii, a precizat președintele PNL, i-au fost colegi mulți ani, Ciucă evocând amintirile „plăcute” care-l leagă de începuturile carierei sale ca militar.

ADVERTISEMENT

„O mare bucurie să îi întâlnesc astăzi pe membrii asociațiilor de militari în rezervă și în retragere din Dolj, aflați în vizită la Palatul Parlamentului. Mi-am revăzut, cu drag, foști colegi pe care i-am avut alături mulți ani și de care mă leagă amintiri plăcute din perioada începuturilor mele ca militar”, a scris Nicolae Ciucă pe contul Facebook al partidului.

„Greaua decizie de a ieși din viața militară”

Președintele liberalilor a arătat că a discutat cu rezerviștii despre condițiile pe care le au, „după greaua decizie de a ieși din viața militară”. Nicolae Ciucă a subliniat că, zeci de ani, acești oameni au fost la datorie, slujind România sub arme, și chiar după trecerea lor în rezervă „își respectă jurământul dat”.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit despre condițiile pe care le au rezerviștii după greaua decizie de a ieși din viața militară activă. Ei au fost, decenii întregi, în slujba țării și își respectă jurământul dat chiar și după trecerea în rezervă. Pentru că știu că datoria lor este serviciul pentru România și români. Mă bucură și mă onorează aprecierea și susținerea camarazilor mei în toate misiunile politice actuale și viitoare”, se mai arată în mesajul președintelui PNL.

Omagiu de Ziua Rezervistului Militar

La sfârșitul lunii trecute, cu ocazia Zilei Rezervistului Militar, Nicolae Ciucă declara: „Rezerviștii care au dedicat țării cea mai frumoasă perioadă a vieții lor știu ce presupune înfruntarea greutăților specifice serviciului militar. Ca urmare a eforturilor depuse, ani de-a rândul, de către cei care formează acum corpul rezerviștilor, toți militarii activi de azi se pot mândri că fac parte dintr-o instituție profesionistă și respectată de aliați”.

ADVERTISEMENT

 

 

Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?