Fotbal intern

N-a trecut nimeni de Ricanu’ la inaugurarea „sălii de bal” a fostului „boss” rapidist Nicolae Cristescu

Fostul acţionar al Rapidului, Nicolae Cristescu şi-a inaugurat luni seară un salon de evenimente unde au participat peste 250 de invitaţi. Printre aceştia s-au numărat şi fostul portar de legendă al giuleştenilor, Rică Răducanu.
19.12.2017 | 13:33

Agitaţie mare luni seară, în jurul orei 20:00, pe calea Griviţei la numărul 335. Maşinile luxoase opreau una după alta, iar trecătorii urmăreau de pe trotoar, cum invitaţii păşeau pe covorul roşu scos la intrarea în salonul pe care fostul acţionar al Rapidului, Nicolae Cristescu l-a inaugurat cu mare fast. Opulence Ballroom, căci despre el este vorba, a fost plin ochi pentru câteva ore, iar cei opriţi în faţa locaţiei respective chicoteau între ei. Ia uite frate, zici că aştia sunt la premiile Oscar. Au scos şi covoru’ roşu în stradă, iar bliţurile nu se mai opresc. E tare Cristescu ăsta. Bravo lui!”, comentau trecătorii zgribuliţi de pe Calea Griviţei.

La evenimentul respectiv a participat şi FANATIK.RO, iar Nicolae Cristescu ne-a vorbit despre investiţia pe care a făcut-o şi este sigur că afacerea va fi una de succes. „Eu sper să fie bine, dar nu are cum să nu fie bine. Am un pic de emoţii, dar am trecut eu prin multe la viaţa mea. O armată întreagă m-a ajutat pentru ca acest eveniment să iasă bine. Am foarte mulţi invitaţi. Dar vreau să ştiţi că nu am vrut să amestesc fotbalul cu ce am făcut eu aici pentru această seară. Aşa că nu o să vedeţi foarte mulţi oameni din fotbal. Pentru ei şi pentru echipa Rapidului o să fac un eveniment separat. Acum am invitat oameni de afaceri, actori, politicieni, oameni din trusturile de televiziune, directori de bănci, dar trebuie să vă recunosc că nu aveam cum să nu îl invit şi pe bunul mei prieten, Rică Răducanu. Salonul de evenimente pe care îl inaugurez în această seară o să fie unul dintre cele mai frumaose din Bucureşti. Fiica mea o să mă ajute foarte mult în următoarea perioadă, iar de Revelion aici o să fie o adevărată nebunie”, ne-a spus Cristescu.

Rică Răducanu a destins atmosfera!

Astfel, invitaţii au început să apară rând pe rând, Iar Cristescu şi oamenii din personalul său se ocupau de fiecare personaj care intra la Opulence Ballrooum. După ce serveau câte o cupă de şampanie presoanele erau invitate la mesele rezervate. Printre artişti s-au numărat Romică Ţociu, Anda Adam, Daniela Gyorfi, Carmen Şerban, Florin Petrescu şi Costin Mărculescu. Nu a lipsit nici fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, cel care a venit însoţit de soţia sa, Oana.  La rândul său Mihai Mitoşeru a venit împreună cu soţia sa. Au mai fost prezenţi Gigi Răducanu, fostul lider de galerie al Rapidului, dar şi promotorul de lupte K1 Edi Eremia.

Dar cel care a acaparat toată asistenţa, iar televiziunile au sărit pe el pentru interviuri a fost celebrul Rică Răducanu. Nicule, ce este mă tată aici? Unde am intrat tată? Mamă, ce tipe înalte şi frumoase ai la personal. Bine că m-am îmbrăcat la costum şi mi-am pus şi eu cravată. Hai că simt că o să fie o seară pe cinste”, l-a abordat Răducanu pe Nicolae Cristescu în timp ce se îmbrăţişau şi „băgau”, în „deschidere”, câte un pahar de şampanie. Ulterior, după ce s-a dezmeticit din avalanşa de pupături l-a care a fost supus de restul invitaţilor, Rică Răducanu a venit şi a oferit declaraţii jurnaliştilor în timp ce Cristescu începuse să fredoneze o strofă din imnul Rapidului.

Nu aveam oameni buni cum să îl refuz pe fratele meu Nicolae Cristescu. Văd că a făcut un lucru extraordinar aici. Pe timpuri nu era aşa de frumos în locul asta. Îmi aduc aminte că în tinereţe mai veneam să beau şi eu cîte o bere aici. Acum văd în localul asta doar gagicuţe şi oameni de vază din Bucureşti. Bravo lui Nicu pentru modul în care a gândit să facă această afacere”, a spus „Tamango”, dar nu înainte ca Nicoale Cristescu să îl întrerupă din declaraţii şi să le amintească jurnaliştilor că Rică Răducanu a fost primul portar din istorie care a fost prins în ofsaid. Petrecera a durat aproape toată noaptea, iar invitaţii s-au simţit foarte bine şi cu ajutorul artiştilor care au participat la evenimentul respectiv.

Tags:
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. I-a luat banii artistului și...
Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. I-a luat banii artistului și l-a lăsat fără marfă
S-a întâlnit în fața instanței cu cel care a mutilat-o cu ciocanul: ”I-am...
S-a întâlnit în fața instanței cu cel care a mutilat-o cu ciocanul: ”I-am arătat cicatricea”. Ce a urmat apoi
L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare! Dana Roba a stat...
L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare! Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan
Două zodii au probleme în relație și cu banii. Un nativ își găsește...
Două zodii au probleme în relație și cu banii. Un nativ își găsește sufletul pereche
Austria a primit lovitura supremă! Decizie de ultimă oră în Europa. Nu mai...
Austria a primit lovitura supremă! Decizie de ultimă oră în Europa. Nu mai scapă acum
„Bombardierul” a tăiat o butelie de gaz cu flexul și s-a aruncat în...
„Bombardierul” a tăiat o butelie de gaz cu flexul și s-a aruncat în aer, când polițiștii au intrat peste el. Ce a strigat înainte de explozie
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Cetatea din România care a adăpostit una dintre cele mai sângeroase închisori. Locul...
Cetatea din România care a adăpostit una dintre cele mai sângeroase închisori. Locul este vizitat de mii de turiști
Dorian Popa, contactat direct de soția lui Călin Donca. Ce i-a spus Orianda...
Dorian Popa, contactat direct de soția lui Călin Donca. Ce i-a spus Orianda artistului: ”Nu știu ce să cred”
Fata Andreei Raicu a născut. Fosta prezentatoare tv e cea mai tânără bunică...
Fata Andreei Raicu a născut. Fosta prezentatoare tv e cea mai tânără bunică din showbiz
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?