Sport

Nicolae Dică a aflat ce s-a întâmplat cu Alexandru Pantea, ieșit accidentat în timpul meciului FCSB – Anderlecht. Exclusiv

Alexandru Pantea, alegerea lui Nicolae Dică pentru flancul stâng al apărării în meciul cu Anderlecht a ieșit accidentat. Medicii au anunțat verdictul.
16.09.2022 | 14:18
Nicolae Dica a aflat ce sa intamplat cu Alexandru Pantea iesit accidentat in timpul meciului FCSB  Anderlecht Exclusiv
Alexandru Pantea a fost înlocuit în minutul 69 al meciului FCSB - Anderlecht. Medicii au anunțat care e starea de sănătate a apărătorului de 19 ani. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Titularizat în flancul stâng al apărării, în meciul FCSB – Anderlecht din Conference League, Alexandru Pantea a surprins pe toată lumea. Fotbalistul de 19 ani a avut o evoluție foarte bună până în momentul schimbării.

Ce au anunțat medicii în cazul accidentării lui Alexandru Pantea

Alexandru Pantea este unul dintre tinerii fotbaliști din lotul FCSB care încep să devină oameni de bază în echipa lui Nicolae Dică. Nu e de mirare că tehnicianul a optat să înceapă cu el meciul cu Anderlecht din Conference League.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul, de meserie fundaș dreapta, a fost mutat în flancul stâng pentru ca titularul Risto Radunovic să fie odihnit pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, programat duminică, de la 21:30 în SuperLiga.

Deși a jucat pe o poziție pe care nu era obișnuit, Pantea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai vicecampioanei României în remiza albă 0-0 cu Anderlecht Bruxelles.

ADVERTISEMENT

În minutul 69, însă, puștiul de 19 ani a fost înlocuit cu titularul de drept al postului Risto Radunovic. Staff-ul medical a decis schimbarea după ce fotbalistul a acuzat dureri.

Din fericire pentru tânărul apărător, a fost mai mult o sperietură. Crampele musculare i-au provocat durerile și nu vreo întindere, sau altă leziune musculară.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alexandru Pantea va fi apt de joc pentru duelul de foc pe care roș-albaștrii îl vor disputa la sfârșitul acestei săptămâni în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga, în Bănie, contra Universității Craiova.

Pantea are mai multe meciuri în cupele europene, decât în campionat

La doar 19 ani Alexandru Pantea încă luptă să-și câștige poziția de titular în formula vicecampioanei FCSB. Pe postul de fundaș dreapta Nicolae Dică îi mai are pe Valentin Crețu și Radu Boboc.

ADVERTISEMENT

Primul a ieșit din grațiile patronului Gigi Becali, în vreme ce apărătorul adus de la Farul Constanța, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, pare să fie prima opțiune pentru meciurile din campionat.

Astfel, Alexandru Pantea a ajuns în situația în care are mai multe meciuri în cupele europene – trei, decât în campionat, unde a bifat doar două apariții.

La debutul în Conference League, contra norvegienilor de la Viking Stavager, Pantea a centrat perfect la golul căpitanului Florinel Coman.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru ”X și sub 4,5 goluri” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT