Fotbal intern

Nicolae Dică schimbă echipa pentru Hermannstadt – FCSB! Revin “greii” în “primul 11”

30.09.2018 | 10:58
Nicolae Dica schimba echipa pentru Hermannstadt  FCSB Revin greii in primul 11

Nicolae Dică a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului Hermannstadt – FCSB, din etapa a 10-a, ediţia 2018 – 2019 a Ligii 1 Betano, iar antrenorul vicecampioanei României a anunţat că a ales fundaşii centrali pentru întâlnirea care are loc duminică, 30 septembrie, de la ora 21.00.

Nicolae Dică a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO în ceea ce priveşte titularizarea lui Bogdan Planic în partida cu Hermannstadt şi a anunţat că a decis ce alt jucător din lotul FCSB-ului va juca alături de fundaşul sârb în centrul defensivei “roş-albaştrilor”.“Planic s-a antrenat normal cu echipa, totul e OK, sper ca până duminică să nu apară ceva. Sunt şanse 90% să-l vedem în primul 11”, a spus Nicolae Dică în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului pe care FCSB îl va disputa pe terenul lui Hermannstadt, duminică, 30 septembrie, de la ora 21.00, în etapa a 10-a din Liga 1 Betano.

Nicolae Dică a avut de ales între Junior Moraiş şi Lucian Filip

Lucian Filip şi Junior Morais sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care pot evolua pe postul de fundaş central, iar Nicolae Dică a anunţat că Dragoş Nedelcu a avut jocuri bune pe postul de mijlocaş central şi că acolo va rămâne. “Eu m-am hotărât, veţi vedea mâine seară. Junior (n.r. Morais) a fost fundaş central şi cu Sepsi şi acum cu Alba Iulia. Veţi vedea mâine seară dacă va juca el sau altul. Singurele variante sunt Morais şi Filip. Nedelcu a avut evoluţii bune pe poziţia lui de mijlocaş central, poziţia de bază. Acum am de ales între Junior Morais şi Filip”, a spus Nicolae Dică.

Lucian Filip, Junior Morais şi Olimpiu Moruţan la antrenamentul FCSB-ului
Lucian Filip, Junior Morais şi Olimpiu Moruţan s-au antrenat împreună la baza FCSB-ului din Berceni

CITEŞTE ŞI: Răzvan Lucescu, despre cum ar proceda cu Gigi Becali în locul lui Nicolae Dică. “Trebuie să îl manipuleze ca să poată antrena Steaua!”

Antrenorul FCSB-ului a avut numai cuvinete de laudă la adresa formaţiei Hermannstadt. “Cei de la Sibiu au făcut o partidă bună cu CFR în ultima etapă, erau să şi câştige, sunt o echipă care pe fază defensivă se apără foarte bine. Joacă bine şi contraatacul. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere”, a mai adăugat Dică.

Echipa probabilă a FCSB cu Hermannstadt:

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Morais, Stan – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică