Fotbal intern

Nicolae Dică a anunţat când revine Marko Momcilovic. Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii şi Bălaşa

03.10.2018 | 10:27
Nicolae Dica a anuntat cand revine Marko Momcilovic Ce se intampla cu Mihai Pintilii si Balasa

Marko Momcilovic s-a accidentat în meciul tur disputat de FCSB pe terenul lui Hajudk Split, scor 0-0, în turul 3 preliminar al Europa League, iar Nicolae Dică a anunţat că fundaşul sârb va reveni după pauza competiţională datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le va disputa contra Lituaniei şi Serbiei în Liga Naţiunilor.

Marko Momcilovic a suferit o întindere în minutul 41 al partidei de la Poljud, iar sârbul nu a mai putut continua după ce a primit îngrijiri medicale pe teren. Astfel, locul fundaşului a fost luat de Junior Morais. Marko Momcilovic “s-a rupt” pe 9 august, iar Nicolae Dică a anunţat că acesta va fi pregătit să joace alături de coechipierii săi peste două săptămâni.

Nicolae Dică a anunţat când revine Marko Momcilovic. Care e situaţia lui Mihai Pintilii

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre Mihai Pintilii şi Mihai Bălaşa. Primul s-a accidentat în meciul disputat de echipa naţională a României cu Muntenegru, scor 0-0, în Liga Naţiunilor, şi va reveni alături de coechipierii săi la finalul anului 2018. De partea cealaltă, Mihai Bălaşa a suferit o leziune a ligamentului colateral de la genunchiul stâng, iar FANATIK.RO a anunţat că fundaşul va fi din nou pe teren, dacă recuperarea va decurge bine, la începutul lunii noiembrie. Suntem obligaţi să avem această pauză. Avem trei jucători accidentaţi şi ne va ajuta perioada următoare. Sperăm să recuperăm măcar unul dintre ei, iar cele mai mari şanse de a reveni la echipă le are Marko Momcilovici”, a spus Nicolae Dică, pentru telekomsport.ro.

Mihai Pintilii a avut nevoie de îngrijiri medicale în meciul România - Muntenegru, scor 0-0, din Liga Naţiunilor
Momentul în care Mihai Pintilii s-a accidentat în meciul România – Muntenegru 0-0

Înainte ca echipa naţională a României să joace meciurile cu Lituania şi Serbia, FCSB mai trebuie să dispute partida cu Chiajna, duminică, 7 octombrie, de la ora 21.00. Dacă toate planurile lui Nicolae Dică se vor concretiza, atunci Marko Momcilovic ar urma să revină în primul unsprezece în partida pe care FCSB o va juca pe terenul lui CS U Craiova, duminică, 21 octombrie, de la ora 21.00.